Snacks til madpakker og ulvetimer

Det er hårdt med madpakker og sene eftermiddage med ulvetimen

Tænker at vi skal komme det i møde med  lidt hjemmebag i den sundere ende af skalaen – tror vi de næste weekender skal have lavet et lille lager af  :

Sunde proteinpandekager

Tykke grove pandekager

Flapjacks

Quinoabars

Mini Pretzels

Minipandekager med hytteost

Knækbrød

Boller med rug- og havregryn

Speltboller eller Speltboller med havregryn

Grove pølsehorn

Uge 43, 2019

Mandag:  

Tortelini med tomatsauce 

Tirsdag: 

Fiskefrikadeller med hollandaise, bådkartofler og grønsager

Onsdag: 

Wraps med falafler, salat dressing,

Torsdag: 

Tarteletter med Kylling i asparges og Mørbradgryde (Ret 2)  med kartoffelmos

Fredag:  

Laksebulgur med Limedressing (+paneret fiskefilet med pommes frites)

Lørdag: 

 Karrypølser med Kold Kartoffelsalat , brydebrød med rug og grøn salat

Søndag:

Kylling i Römertopf med fenikel og bacon

Uge 42, 2019

Mandag:  På job og derefter på Nationalmuseet – vi spiser i KBH – prøv

Kylling med blomkålssalat

Tirsdag: Sent fri – take out, men lav

Gnocchi med Mozzarella

Onsdag: 

Farmors millionbøf med spaghetti og dampet broccoli

Torsdag: 

Kalkunsticks lavet på kyllingeinderfilet , og dertil ovnkartofler, coleslaw og barbecueblomkål

Fredag:  Weissenheuser Strand med morfar, vi skal have det store kolde bord  -men prøv

Hverdags-stjerneskud

Lørdag: Weissenheuser Strand med morfar, vi skal have take-out –  kolde bord  -men lav f.eks.prøv

 Italiensk inspireret pastasalat med flutes

Søndag: sent hjemme fra Weissenheuser Strand, tror vi ryger på take-out men  hvis vi skulle vælge:

Hakkebøffer med græske kartofler og peberfrugter 

 

Uge 41, 2019

Mandag:  

Andebryst med pasta, pesto og broccolisalat

Tirsdag: 

Paneret fisk med kartofler, blomkål og persillesauce

Onsdag: Kursus i Slagelse 

Wraps med mexikansk krydret kylling, cremefraiche, avocado, salat, majs, agurk, tortillachips

Torsdag: 

Risengrød med kanelsukker og smørklat

Fredag:  skolernes motionsløb og så får børnene efterårsferie

Sen eftermiddag :Foccacia med forskelligt fyld og grønsagsstave

Fordi til aftens skal vi vanen tro have feriepandekager : Mormors pandekager med is

Lørdag: Farmor byder på 

Kylling i gryde med skilt sauce

Søndag: Til Motorløb hos morfar morgen……..lækker brunch, derfor nem aftensmad

Stegte ris

Haydari – Fetadip

1 rød peberfrugt, 150 g Puck® salatost i blok, 3 spsk grofthakket bredbladet persille, 1 spsk god olivenolie, 1 spsk vand, 1 lille hakket fed hvidløg, ¼ tsk sambal oelek

  1. Skær peberfrugten i større stykker, skær fri for stilk, skillevægge og kerner.
  2. Grill peberfrugten – til den er sortplettet.
  3. Lad peberfrugt køle af i en frysepose. Pil skindet af og skær peberfrugtkødet i grove stykker.
  4. Blend osten til en grov dip sammen med peberfrugt og de øvrige ingredienser.
  5. Smag til og server som dip til snacks eller som alternativ til hummus
Print denne post Print denne post