til 4 personer
Aspargessalat: 150 g salte mandler, 2 bundter /ca 500 g grønne asparges, 2.3 avocadoer, 200 g fast feta, 200 g babyspinat,
Dressing: 5 spsk citronsaft, 4 spsk hvidvinseddike, 2 tsk flydende honning, 7 spsk olivenolie, salt og friskkværnet peber
- Hak mandlerne groft
- Knæk eller skær den nederste ende af aspargesene og kassér endestykkerne
- Damp aspargesene i kogende saltet vand i 1 min.
- Afdryp godt
- Skær avocado i tern
- Bryd fetaen groft, eller skær den i tern
- Rør en dressing af citron, eddike, honning og olie
- Krydr dressingen med salt og peber
- Vend forsigtigt asparges, avocado med dressingen
- Anret babyspinaten på et fad, top med asparges, avocado, feta og grofthakkede salte mandler
- Krydr med salt og peber
- Servér straks
[Print_link]