Uge 35, 2018

Mandag: 

Franske hapsdogs med pølser fra grillen og grønt

Tirsdag: Mens vi ser Ponyo

Ponyo-nudler

Onsdag: 20 års Bryllupsdag med ham den dejlige….mest pakke til Brighton med Victoria

Sushi ad libitum på Crazy sushi

Torsdag: Vinke til dejlige Victoria …..god tur…..

Kold mad men lav  f.eks.

Fredag:  

Lasagne med blandet salat og flutes (salaten er skiftet ud til en kålsalat fra Rema1000 :))

Lørdag:

Hverdags-stjerneskud

Søndag: Se Formel1 hos morfar

Italiensk Tomatsuppe

Uge 34, 2018

Mandag: 

Svinemørbrad med pestokartofler

Tirsdag: 

Takeout – men prøv  Italiensk inspireret pastasalat med flutes

Onsdag: 

Børnefavorit , garneret med en masse grønt

Torsdag: Svømning opstart – vi spiser ved svømmehallen

foccacia og pølsehorn, grønt og frugt

Fredag:  

Krydret lakseside med avocado-tomatsalsa

Lørdag: Farvelfest for Victoria inden Brighton kalder 🙂

Til kaffe og kage. Mormors boller, farmors fantastiske roulade, Bedstefars skæg, Leas brownie

Til aftens for de unge 🙂 : Kyllingespyd og pestokartofler, hvidløgsflutes og grønt

Til aftens for for de andre 🙂 : Karrypølser på grillen, kold kartoffelsalat, blandet grøn salat

Søndag:

Kylling med blomkålssalat

 

Uge 33, 2018

Mandag: 1. skoledag for Valdemar på Rønnebæk skole, Alexander starter i 7. på Sjølund

Kalkunsticks med kartofler i ovn og en blandet grøn salat

Tirsdag: Hverdagen starter for alvor

Japanese Beef Curry med ris og ichimi togarashi

Onsdag: 

Hverdagsrisotto med spejlæg

Torsdag:

Ristede hotdogs ……valgt af teenagerne i huset

Fredag:  

Pitabrød med kyllingefyld

Lørdag: Dragør  til loppemarked og derefter en tur ud i det blå med madkurven – tror vi pakker

Div sandwiches, melon, druer og æbler i mundrette bidder, pesto-kartofler, sodavand og iste

Smørkage, kaffe og te

Søndag:

Hakkebøffer med græske kartofler og peberfrugter 

Uge 32, 2018

Mandag: En tur til Aversi

Hotdogs  (grillede pølser)

Tirsdag: SLAPPE AF i varmen

Kold mad – men lav i stedet Kylling med blomkålssalat

Onsdag: Jesper et smut i Stockholm, legeaftale for Valdemar – MERE AFSLAPNING i kælderen pga. varmen – aftensmad hos farmor – prøv

Kalkun og ris i karrysauce

Torsdag: 

Gnocchi med Mozzarella

Fredag:  vi laver nok 2 retter for at for at få tømt fryseren 

Italiensk kalvegryde i Rõmertopf

Fiskefilet med pommes frites

Lørdag: Til Sølvbryllup…..Valdemar hos farmor, de store  hjemme og hygge

Lav Stegte Nudler

Søndag: SIDSTE FERIEDAG – skolestart for Valdemar i morgen og Alexander ligeså på ny skole 

Mexikansk……men lav Indisk linsesuppe med grøntsager

Italiensk kalvegryde i Rõmertopf

750 g kalvebov uden ben, salt, friskkværnet peber, 15-20 skalotte-løg, 500 g champignoner, 2½ dl kalvebouillon, 1 dl fløde, 1 ds. tomater, ½-1 dl Madeira

Tilbehør: Rigate/konkyliepasta, revet parmesan og en let salat

  1. Skær kødet ud i mindre aflange stykker.
  2. Læg dem i stegesoen og drys med salt og peber.
  3. Hæld bouillon ved.
  4. Stilles i kold ovn der sættes på  på 225 grader (ikke varmluft). Steg i  1 time og 15 minutter.
  5. Pil chalotteløg og skær champignoner i skiver
  6. Tag kødet op med en hulske og tilsæt de chalotteløg og champignoner.
  7. Lad dem stege/koge i skyen i ca. 15 minutter.
  8. Tilsæt kød, tomater og fløde og smag til med Madeira.
  9. Varm igennem og server
Print denne post Print denne post

Uge 31, 2018

Mandag: I sommerhus på Marielyst 🙂

Tarteletter med  Kylling i asparges

Tirsdag: I sommerhus på Marielyst 🙂

Tortillas/tacoskaller med oksekødsfyld og hurtig guacamole

Onsdag: I sommerhus på Marielyst 🙂

På Pizzaria Tannhauser med faster og Aksel – men lav i stedet Chili Sin Carne

Torsdag: I sommerhus på Marielyst 🙂

Sandwiches med div carcuteri, salat, pesto, ost og avocado

Fredag:  Hjem fra sommerhus på Marielyst 🙂

Hjemmelavede pizzaer på grillen

Lørdag: Besøge Sofie og Helena / hjælpe moster med flytning

Take-out fra Dhaba – lækker indisk mad, men lav Filetto di maiale ripieno (Fyldt mørbrad)Ovnbagte kartofler og en blandet salat

Søndag: Besøg af Helena og Sofie til grill

Spyd med marineret kyllingeinderfilet,  Ovnbagte kartofler, tomatsalsa med chilidressing og en blandet salat