Stine somes.dk

Somes.dk formål og politikker

Stine “helt kort”:

Jeg er født i 1975, så heldig at have fundet manden i mit liv, Jesper, og tilmed fået til tre søde børn, Victoria, Alexander og Valdemar. Jeg

arbejder som sygeplejerske i et lægehus, har tidligere haft to dejlige katte, men er nu hundeejer. Er tidl ejer af en kolonihave, men blev i februar 2010  husejer, og bruger nu næsten al min tid dér. Så jeg har, som alle andre, der har mand, børn, arbejde, hus og have samt flere   gode venskaber, der skal “passes,” ganske travlt altid, og denne blog vil derfor ikke være sikret daglige indlæg, men jeg vil gøre nogle meget ihærdige forsøg på at “levere” ofte, da jeg har lovet mig selv, at jeg nu skal have et “rigtigt IT-liv”, så ikke mine børn overhaler mig.

Formål med bloggen:

Bloggens indhold er skrevet af mig og er alene udtryk for mine personlige/private holdninger og en del af mine familiemæssige og sociale aktiviteter på internettet. Heraf er bloggen lavet til mig selv, min nærmeste familie og mine venner. At du kan tilgå den er en konsekvens af, at den er placeret på internettet og er offentlig tilgængelig.

Er du ikke en del at mit netværk eller familie, men ønsker at benytte mine opskrifter, har du selvsagt lov til dette, i og med siden er offentlig tilgængelig på internettet. Du er ligeledes velkommen til at skrive til mig og kommentere mit indhold.

Jeg har ingen kommercielle interesser med siden, og der er ikke registreret et firma omkring somes.dk.

For de teknisk interesserede:
Somes.dk er “lavet” i WordPress og “for en sikkerhedsskyld” sat med et standard tema.

Sitet drives via WP Engine og GratisDNS. Førstnævnte giver adgang til snapshorts og staging-miljø, SSL certifikater… nemt og lækkert!

For at gøre siden mere brugbar og lækker benytter jeg følgende plugins:

  • Askimet: De-facto spamfilter. Der virker bare og man undgår kommentarer fra idiotiske spambots
  • Slickr Flickr: Flickr slideshow og gallerier i WordPress
  • Google Analytics for WordPress: Dagsgammel statistik omkring sidebesøg til at forstå og tjekke det jeg betaler for (forbrug). Ved indsamlingen anonymiseres IP-adresser og “do not track”- browser indstillinger efterleves selvsagt. Jeg er intet kommercielt formål med indsamlingen. Se i øvrigt cookie politikken.
  • WP-Print:  Giver print-venlig blog, selv i 2018!

Mine billeder:
Hvis man ønsker, at noget skal forblive privat, så skal det ikke på internettet. Det samme gælder selvfølgeligt for mine billeder dog henviser jeg til følge regler:

  • Billeder af mad og steder: Dem må du gerne kopiere og bruge, men ikke til kommercielle ting uden at spørge mig. Skriver du hvor de kommer fra bliver jeg selvsagt glad.
  • Billeder af mig eller andre personer: Selv om det er smigrende så må jeg slå fast, at du skal spørge om lov og får du ikke min tilladelse, så lad vær med at bruge dem! Spørger du ikke om lov er, du på den forkerte siden af loven.

Det skal nævnes, at for billeder på min hjemmeside af eller med personer som kan betragtes som “protræt billeder” gælder det, at der er indhentet tilladelse fra personen eller værgen.

Brug af cookies på somes.dk:

Venlig Hilsen

Stine

Summary
Name
Stine Lundby Rasmussen
Nickname
(Stine)
Website
Job Title
Nurse
Company
somes

Madplaner og opskrifter og chit-chat