Store husdyr !!!!!

Store husdyr følger med det, at have fået en have. Det skal man da nok lige vænne sig til !!

Tjek lige denne kæmpe edderkop vi fandt på terassen under en lanterne…..det er den største edderkop jeg har set herhjemme…..

Egentlig en lille smule ækelt, men så skal man jo huske på, hvor mange andre kryb sådanne en stor krabat faktisk konsumerer i løbet af sit liv. Så den store 8-benede fik lov at leve videre.

Snart 29 uger henne…..

Ja det er jo ikke meget jeg har fået skrevet om den eller fantastiske baby-på-vej-situation vi jo render rundt i herhjemme.

Men vi nyder det, nu hvor kvalmen er forsvundet og maven vokser støt og roligt uden at det giver andre problemer. Altså lige bortset fra pænt mange plukveer !!!!!

Uge 21

Jeg er jo blevet scannet et par gange. Mellem jul og nytår var det nakkefoldsscanningen og i vinterferien var det så misdannelsesscanningen…..begge med fine resultater, så nu er der endnu mindre at bekymre sig om.

Valdemar UL

Valdemar UL

Børnene glæder sig, og det er jo dejligt, de er jo 9 og 6 år, så de har allerede fanget, at det betyder, at der skal ske lidt forandringer herhjemme, men det tager de egentlig ret let på….og jeg forsøger også at nedtone forandringerne lidt, der er jo ikke grund til at tage sorgerne på forskud…vel!!!

Nu tumler vi med navne og tjekker så småt op på hvad vi skal have investeret i, da nogle ting jo er blevet lidt uddaterede siden sidst 🙂

Valdemar før-fødsel

Vi knokler også med at finde en løsning på kontoret, der skal flyttes i kælderen, så den lille spire kan få sit eget værelse på 1. sal som alle os andre.

BookBook til Ipad

Min kære husbond Jesper har evne til at finde ting med STORT über-snazzy øjenvender potientiale !

Alle (eller mange) har en Ipad, men få har et BookBook Case og det er FANTASTISK !

Hvad er BookBook Case…… Jo, det er et super fint cover til min Ipad, og det det kan se fantastisk fint ud og beskytter faktisk også ganske fint mod skrammer. Jeg havde min BookBook i en blød taske og faldt en isglat morgen, taske og indhold faldt hårdt til jorden sammen med undertegnede, og ingenting skete med min Ipad.

Hvem laver det….det gør Twelve South
Hvad koster det….. vist lige i nærheden af 8-900 kr, men det er det værd (synes jeg).

So nice !!!