Uge51, 2020

Mandag: 

Børnefavorit, garneret med en masse frisk grønt

Tirsdag: Take-away – men prøv

Curry med søde kartofler og kikærter

Onsdag:  Farmor kommer med hendes lækre

Bøf med løg med hvide kartofler

Torsdag: 

Forret: Blinis med cremefraiche, dild, røget laks og rødløg

Hovedret: Sousvide oksemørbrad med whiskeysauce, halve ovnbagte kartofler og Blomkålssalat

Dessert: Tiramisu

Fredag:  Vi snupper en  omgang mad fra Mc Donalds, men  prøv i stedet  forRristede hotdogs og fredagsslik

Lørdag: 

Krydret rispilaf med kylling og fennikel

Søndag:  Vi spiser resterne fra Nytårsaften, men andre kunne lave

Italiensk kalvegryde i Rõmertopf

Uge 50, 2020

Mandag: 

Biksemad af lørdagens vildtmenu

Tirsdag: 

Sennepskylling med estragon, forårsløg og agurk, dertil Grove baguettes og/eller chop suey med ris

Onsdag: 

Shepardspie med blomkålslåg

Torsdag: kold mad eller fiskefilet med pommes frites fra den nyåbnede Rugvænget Smørrebrød

prøv i stedet Nudelwok med squash og oksekød

Fredag: Pizza fra Pronto

prøv Forloren hare med hvide kartofler og dampet blomkål

Lørdag: 

Pitabrød med falaffel med salat cremefraichedressing og sriracha

Søndag: 

Pasta Carbonara og tomatsalat