Italiensk kalvegryde i Rõmertopf

750 g kalvebov uden ben, salt, friskkværnet peber, 15-20 skalotte-løg, 500 g champignoner, 2½ dl kalvebouillon, 1 dl fløde, 1 ds. tomater, ½-1 dl Madeira

Tilbehør: Rigate/konkyliepasta, revet parmesan og en let salat

  1. Skær kødet ud i mindre aflange stykker.
  2. Læg dem i stegesoen og drys med salt og peber.
  3. Hæld bouillon ved.
  4. Stilles i kold ovn der sættes på  på 225 grader (ikke varmluft). Steg i  1 time og 15 minutter.
  5. Pil chalotteløg og skær champignoner i skiver
  6. Tag kødet op med en hulske og tilsæt de chalotteløg og champignoner.
  7. Lad dem stege/koge i skyen i ca. 15 minutter.
  8. Tilsæt kød, tomater og fløde og smag til med Madeira.
  9. Varm igennem og server
Print denne post Print denne post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simpelt spørgsmål ?? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.