Et forsinket “Glædelig jul og godt nytår”

Jeg kommer her med et forsinket “Glædelig jul og godt nytår”…. eller mere “Jeg håber at alle har haft en glædelig jul og nytåret var fantastisk.”
Så er det vist også på sin plads med et indlæg på siden, der er jo ikke sket noget som helst i 2 måneder…… Og det har sin forklaring 🙂

Vi er i det lille hjem så heldige, at der til juli dukker en ny lille beboer op på adressen, indtil videre har vidunderet blot gjort sin tilstedeværelse synlig ved at sørge for, at moderen i hjemmet har levet i et sandt kvalmehelvede…. Jo en ny baby koster…. Og her har den stået på totalt uarbejdsdygtig mor gennem 2 måneder ! Vi har måttet aflyse vores årlige julekomsammen til min store fortrydelse, men jeg kunne simpelthen ikke lave maden eller kagerne og konfekten og mindst af alt være selskabelig 🙁 Alle gæster kan glæde sig til næste år, for da skal den virkelig have knald på 🙂

Børnene har taget hele “mor er dårlig”-perioden ganske pænt og er egentlig bare ellevilde og synes at det er ganske fantastisk… Faderen glæder sig selvfølgelig også, men den ekstra arbejdsbyrde med madlavning, børnebadning, madpakker, frugtposer, tøjvask, snerydning, rengøring, indkøb af både julegaver og til vores daglige forbrug oven i en travl arbejdsdag har nok overskygget det hele lidt.
Nu er jeg så småt på vej ud af kvalmepeioden, nakkefoldsscanningen er vel overstået og jeg kan igen være lidt mere deltagende, til stor glæde for både mig selv og resten af familien.

Så 2011 bliver et spændende år hos os…..