Uge 24, 2020

Mandag:  

Kartoffeltortilla med chorizo, brød og en grøn salat

Tirsdag: 

Stegte ris 

Onsdag: 

Calzone med skinke ost, champignoner og tomat eller peperoni

Torsdag: 

Kylling i karry med ristaffel

Fredag:   

grille hjemmelavede burgers

Lørdag: 

Soyamarineret andebryst med fuldkornsris og nøddesalat

Søndag:

Langtidsstegt oksebov med rosmarinkartofler

Uge 23, 2020

Mandag:  2. Pinsedag – total afslapning

Forårsruller / kold mad

Tirsdag: 

Karrypølser med Kold Kartoffelsalat, og brød

Onsdag: 

Pasta Carbonara med en blandet grøn salat

Torsdag: på request fra en af Victorias gæster 🙂

Risengrød med kanelsukker og smørklat

Fredag:   Grundlovsdag, Moster kommer og laver mad til os men prøv

Nudelret med laks, peanuts og forårsløg

Lørdag: Til fødselsdag ved aftensmadtid, lav f.eks.

kartoffel-porresuppe med bacondrys

Søndag:

Kyllingefilet i parmaskinkesvøb på bund af ratouille, og dertil kartofler i ovn