Dalgona – 4 personer

4 spsk neskaffe, 4 spsk kogende vand, 2-3 spsk rørsukker, isterninger, 8 dl mælk

Kom neskaffe i en røreskål, og tilsæt det kogende vand og sukkeret. pisk med elpiskeren i 4-5 minutter – til du har en blød skum. fordel isterningerne i 4 glas. Top med mælk, og dernæst den bløde neskaffeskum. Server straks

Print denne post Print denne post

Uge 26, 2020

Mandag: 

Pasta med ristet chorizo, revet parmesan og købt tomatsauce

Tirsdag:  Sct. Hans hos morfar

Grille div pølser , bøffer, og kyllingespid med dry-rub, peberfrugt og løgbåde,  dertil blandet grøn salat, coleslaw, råkost og   Kold kartoffelsalat II

Onsdag:  Til Rosas studentergilde

Tarteletter med Kylling i asparges

Torsdag: 

Spicy kikærtesuppe med Quesadillas

Fredag:    

Ovnkylling med hasselbach kartofler og cremefraiche dressing

Lørdag: 

Krydret oksegryde med spidskålssalat 

Søndag: til søde Amalies sweet sixteen fødselsdag – prøv

Grille Soya- og honningmarineret svinemørbrad  på spyd med løg, kartofler og  rød peber. Dertil  spidskålssalat med mormordressing og foccacia

Uge 25, 2020

Mandag:  

Farmors millionbøf

Tirsdag: 

Hverdagsrisotto med spejlæg

Onsdag: 

Forårsruller / Risengrød med kanelsukker og smørklat

Torsdag: 

Pitabrød med kebab (på kyling), cremefraichedressing, salat/grønt og chilisauce

Fredag:  

Krydret lakseside med avocado-tomatsalsa

Lørdag: 

Sousvide højrebsbøffer, med bearnaise, whiskeysauce, kartoffelstrips med peber og dampet broccoli

Søndag:

Kold mad : æg, med rejer og mayonnaise, makrel i tomat med mayonnaise, filet med røræg og purløg, leverpostej med bacon og rødbeder, spegepølse med remoulade og ristede løg

Uge 24, 2020

Mandag:  

Kartoffeltortilla med chorizo, brød og en grøn salat

Tirsdag: 

Stegte ris 

Onsdag: 

Calzone med skinke ost, champignoner og tomat eller peperoni

Torsdag: 

Kylling i karry med ristaffel

Fredag:   

grille hjemmelavede burgers

Lørdag: 

Soyamarineret andebryst med fuldkornsris og nøddesalat

Søndag:

Langtidsstegt oksebov med rosmarinkartofler

Uge 23, 2020

Mandag:  2. Pinsedag – total afslapning

Forårsruller / kold mad

Tirsdag: 

Karrypølser med Kold Kartoffelsalat, og brød

Onsdag: 

Pasta Carbonara med en blandet grøn salat

Torsdag: på request fra en af Victorias gæster 🙂

Risengrød med kanelsukker og smørklat

Fredag:   Grundlovsdag, Moster kommer og laver mad til os men prøv

Nudelret med laks, peanuts og forårsløg

Lørdag: Til fødselsdag ved aftensmadtid, lav f.eks.

kartoffel-porresuppe med bacondrys

Søndag:

Kyllingefilet i parmaskinkesvøb på bund af ratouille, og dertil kartofler i ovn