Uge 39, 2014

604345_old_recipe_card.jpg

Mandag: Hjemme med tandpine ØV – juniorspejder for Alexander

Sennepskoteletter med små lækre (nye) kartofler jeg tror nok at vi er på ris som tilbehør og Blomkålssalat

Tirsdag: Victoria til musik og Alexander til svømning, undertegnede bør løbe en tur

Pizza Carbonare fundet på The Nest

Onsdag: Morfar spiser med børnene da de voksne skal til forældremøde 17-19

Tortillas/tacoskaller med oksekødsfyld og hurtig guacamole

Torsdag: Forældremøde igen…..

Sushi på den nemme måde 🙂 laks, nudler, avocado, noritang, agurk og Soya/ingefær/vasabi

Fredag: Besøg af gode venner – aflyst – vi røg på takeout – Durumruller men prøv

Kylling i tomat-flødesauce med ris og salat

Lørdag: Til fødselsdag ved Villads….tror ikke vi er hjemme til aftensmaden, men hvis vi er sultne til aften ….

så laver vi en hurtig Hverdagsrisotto med spejlæg

Søndag: Haven rider mig som en mare – den skal efterårsklargøres

Kylling i fad med kartofler, chorizo og oliven MAD 03/13, har ikke lige fået skrevet opskriften ind

Uge 38, 2014

604345_old_recipe_card.jpg

I denne uge har vi i hvert fald ikke kørt Low Carb :),

Mandag:

Fiskefilet med råkost og Ovnbagte kartofler i ovn

Tirsdag:

Pulled Pork/ Spareribs i Hjemmebagte burgerboller med Coleslaw og bådkartofler

Onsdag:

Rester af tirsdagens menu men andre kunne lave Skinke med aspargessauce, hvide kartofler og dampet grønt

Torsdag: I biografen med en veninde og på Sushirestaurant inden, Husbond og børnene finder selv på noget lækkert – men prøv

Vagabondens Livret

Fredag: Fredagshygge, begge de store har besøg af kammerater

Pita med Shawarma fuldstændig som i Spise med Price´s “Den sidste nadver”, men jeg har ikke lige tid til at bage pitabrødene selv, så de bliver altså købt :)

Lørdag: Farmor byder på dejlig andesteg – andre kunne lave

Wokret med kalv, kokosmælk og karrypasta

Søndag: HAVEARBEJDE – måske legekammerater på besøg

Hjemmelavet pizza med løg og artiskok

Uge 37, 2014

604345_old_recipe_card.jpg

Mandag:

Hakkebøffer med ovnkartofler og lys sauce, dertil gulerødder, blomkål og broccoli

Tirsdag:

Pasta med grønne asparges og tomatsalat

Onsdag:

Æggekage i ovn med brunchpølser, lækkert brød fra Bageren og forskelligt grønt

Torsdag:

Kyllingelår i ovnen med bådkartofler (også tilberedt i ovnen) og Coleslaw

Fredag: Disney sjov og slik. måske skolekammerater til overnatning

Sennepskoteletter med små lækre (nye) kartofler jeg tror nok at vi er på ris som tilbehør og Blomkålssalat

Lørdag:

Entrecotes med, råstegte kartofler og Salat af spidskål med linser og sojaristede mandler

Søndag: Faster Oles fødselsdag og Sommerfest med jobbet så noget meget nemt på menuen…..måske

Pita med Shawarma fuldstændig som i Spise med Price´s “Den sidste nadver”, men jeg har nok ikke lige tid til at bage pitabrødene selv, så de bliver altså købt 🙂

Blomkålssalat

Modificeret efter en opskrift fra www.viskalspise.dk

30 g. hasselnødder, ½ spsk rapsolie, 1 tsk fint salt, ½ blomkål, 1 granatæble, en lille bakket klippet karse

Dressing: 3 spsk rapsolie, 1 spsk æbleeddike, Salt og peber

  1. Kom olie og hasselnødder på en pande og rist dem over middel varme, til de er gyldne.
  2. Drys med salt og rist dem yderligere 1-2 minutter. Lad dem herefter afkøle på køkkenrulle.
  3. Skær blomkål i meget tynde skiver. Brug evt. et mandolinjern eller sliceren på rivejernet.
  4. Lav dressingen ved at blande rapsolie, æbleeddike, salt og peber og vend det med blomkål.
  5. Hak hasselnødderne groft, slå granatkernerne fri af skallen og tilsæt så kerner, nødder, og karse og vend forsigtigt salaten rundt.
  6. Smag evt. salaten til med salt og eddike inden servering.

Server som grønt tilbehør til stegt kød eller fisk.

Print denne post Print denne post