500 g frisk fettucine, 500 g grønne friske asparges, 1 skalotteløg, 1 spsk olivenolie, 2 dl hønseboullion, 1 dl madlavningsfløde 18%, 2 spsk citronsaft, salt og peber
Tilbehør: Tomatsalat (af 1/2 løg i tern, 100 g mozarella i skiver, 500 g tomater i skiver , 1 spsk olivenolie og salt/peber)
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken og afdryp den godt i et dørslag.
- Knæk alle asparges og smid den træede del ud. Skær aspargserne i 3 cm´s stykker og snit løget i fine tern.
- Svits løget i olien.
- Tilsæt boullion og fløde og kog det op. Kom asparges og citronsaft i, og kog det sammen under omrøring i 2-3- minutter.
- Smag til med salt og peber. Vend pastaen i saucen og server straks.