Uge 48, 2016

Mandag: Victoria til Japansk

Stegte risnudler med tigerrejer

Tirsdag:

Kartoffel-karry-kokossuppe

Onsdag: Alexander til svømning, Victoria til Tegning

Skinke med aspargessauce, hvide kartofler og dampet grønt

Torsdag: Victoria til klaver

Stegte ris

Fredag: Fri til at rydde op, bage færdig, pynte op mm 

Pasta Carbonara med en blandet grøn salat

Lørdag: JULEKOMSAMMEN FOR DE MEST FANTASTISKE VENNER

Vi starter med Gløgg og Hvid gløgg

Dertil laver vi

æbleskiver med flormelis og syltetøj af forskellig art, River Cottage Christmasbrød og Honningkage med smørcreme

jødekager, pebernødder, Ritas brune kager, Klejner, Fedtebrød, Bedstemors chokoladesmåkager, vanillekranse,

Hjemmelavet konfekt som , Paneforte, snebolde med marcipan og appelsinfyld, marcipan/nougattern, marcipan med nougat og hasselnødder, flødekarameller, havregrynskugler

Diverse købte konfekt/slik som engelsk vingummi, lakridskonfekt, likørtoppe, krymmelkranse,

Søndag: Sove længe og rydde op 🙂 Alexander skal lige et par timer i svømmehallen med sin klasse

Vi spiser rester fra julefesten

Hvid gløgg uden alkohol

Fundet på Isabellas.dk

1 økologisk appelsin, 1 ½ l god ufiltreret æblemost eller saft (kan købes i delikatessebutikker), 50 g frisk ingefær, i skiver, 4 stjerne-anis, 8 kardemommekapsler, 50 g store lyserosiner

  1. Skær appelsinen i skiver.
  2. Kog æblesaften op med krydderier og appelsinskiver.
  3. Reducer gløggen til cirka 1 l.
  4. Sigt den over rosinerne.
  5. Kog op, server straks.
Print denne post Print denne post

 

Uge 47, 2016

Mandag: Skole-hjem med Alexander, Victoria til Japansk

Kylling i karry med ristaffel

Tirsdag:

Wokret med kalv, kokosmælk og karrypasta

Onsdag: Alexander til svømning og Victoria til tegning

Hotdogs

Torsdag: til foredraget ” Hjernesmarte børn”

Ciabattaboller med dijonsennep, skinke og ost + masser af grønt

Fredag: Jesper i KBH til musik mm, BAGE til julekomsammen, vi andre henter nok take-out – prøv

Clubsandwiches og grønsagsstave

Lørdag: BAGE til julekomsammen

Svensk pølseret

Søndag: BAGE til julekomsammen

Kold mad

Uge 46, 2016

Mandag: Victoria til Japansk

Conchiglioni med porrer, fløde og parmaskinke

Tirsdag:

Teriyaki-wok

Onsdag: Alexander til svømning, Victoria til tegning

Pitabrød med kyllingefyld

Torsdag: Temaaften med børnehaven

Rødvinskogt mørbrad

Fredag: Fri med Valdemar – hyggelig fredag i vente – Valdemar vælger

Risengrød med kanelsukker og smørklat

Lørdag: Københavnertur men en dejlig veninde

prøv Stegte nudler med svinemørbrad

Søndag: Julepakkeleg hos mormor

Mørbradgryde med ris og dampet broccoli

Uge 45, 2016

Mandag: Victoria til Japansk, Lysfest i Lillevang og Klasserådsmøde med 5.O – vi spiser i børnehaven men lav f.eks.

Stegte nudler

Tirsdag:

Lynstegt kylling med sesam og ingefær

Onsdag: Victoria til tegning og Alexander til Svømning

Hjemmelavede burgere

Torsdag: Victoria til klaver, Jesper i Sverige, måske morfar kommer og spiser aftensmadmad

Mørbradgryde med ris og grønt

Fredag: Jesper i Jylland – vi andre er ikke helt sikre på menuen men prøv

Laks med rosmarinkartofler

Lørdag: Til 70 års fødselsdag – vi foreslår

Squashtærte med ost og oregano

Søndag:Tysklandstur med morfar mens resten af familien hygger hjemme

Hjemmelavede durumruller

 

Uge 44, 2016

Mandag: Så er vi hjemme igen  – Halloween med lidt uhyggelig film for drengene , Victoria og jeg skal på gymnasiet til uddannelsesdag – YEAAARRHH

Kold mad, men lav i stedet Speltsalat med græskar og fennikel

Tirsdag: NEM MAD da vi er sent hjemme i dag

Biksemad

Onsdag: Alexander til svømning, Victoria til tegning

Hapsdogs/Hotdogs og grønt i stave

Torsdag: Victoria til klaver og 1 stk smadret ovnlåge så vi fik take-out i stedet for

Medisterpølse med ovnkartofler dampet grønt og skysauce

Fredag: Tivolitur med Victorias klasse, Valdemar hos mormor og Jesper i Herning – aftensmaden optional men prøv

Græskarsuppe med linser og ristede græskarkerner og brød med hvidløgsost

Lørdag: Mortens and på forskud ved farmor andre kan lave

Sprøde tortillasandwiches med laks

Søndag: Havedag i regnvejrså ikke det mest tidskrævende på menuen, vi steger medisteren fra torsdagsmenuen men som

Medister med stuvet blomkål