Græskarsuppe med linser og ristede græskarkerner og brød med hvidløgsost

Opskrift fundet i Netto´s Lime magasinet 2012
2 pers.
250 g hokkaidogræskar med skræl uden kerner, 1 dl røde linser, 1 spsk konc. tomatpure, 5 dl grøntsagsboullion, salt og friskkværnet peber
Drys: 3-4 spsk græskarkerner, 1 spsk oliw
Tilbehør: 4 skiver hvedebrød, 100 g hvidløgsost
  1. Vask græskaret, flæk det, og fjern kernerne.
  2. Skær græskarret ud i tern, Steg dem i olie i en gryde,
  3. Tilsæt linser, tomatpuré, og boullion.
  4. Kog i ca. 20 minutter ved svag varmeunder låg til græskarstykkerne er møre.
  5. Blend suppen glat, og spæd evt. med boullion til en pasende konsistens.
  6. Smag til med salt og friskkværnet peber.
  7. Rist græskarkernerne i olie til de er gyldne, og lad dem afkøle i en si.
  8. Drys den varme suppe med græskarkerner, og spis den med brød smurt med hvidløgsost.