Opskrift fundet i Netto´s Lime magasinet 2012
2 pers.
250 g hokkaidogræskar med skræl uden kerner, 1 dl røde linser, 1 spsk konc. tomatpure, 5 dl grøntsagsboullion, salt og friskkværnet peber
Drys: 3-4 spsk græskarkerner, 1 spsk oliw
Tilbehør: 4 skiver hvedebrød, 100 g hvidløgsost
- Vask græskaret, flæk det, og fjern kernerne.
- Skær græskarret ud i tern, Steg dem i olie i en gryde,
- Tilsæt linser, tomatpuré, og boullion.
- Kog i ca. 20 minutter ved svag varmeunder låg til græskarstykkerne er møre.
- Blend suppen glat, og spæd evt. med boullion til en pasende konsistens.
- Smag til med salt og friskkværnet peber.
- Rist græskarkernerne i olie til de er gyldne, og lad dem afkøle i en si.
- Drys den varme suppe med græskarkerner, og spis den med brød smurt med hvidløgsost.