De store har efterårsferie, Valdemar og jeg må lige have overstået mandag og tirsdag, førend vi kan trykke på ferieknappen, og med Jesper ved vi ikke helt hvordan feriedagene lander
Mandag:
Små farsbrød med soltørrede tomater, kartoffelbåde, broccoli og yoghurtdressing
Tirsdag: Jesper i Sverige
Kylling i karry med ristaffel
Onsdag: Tur til aften-åbent i Middelaldercenteret i Nyk. F – aflyst grundet dårligt vejr
Tror vi smækker lidt lækre sandwiches sammen (forslag 1: Sandwich med skinke og tomatpesto, forslag 2: Frikadellesandwiches med grøntsagsstave, forslag 3: Clubsandwiches). Og måske bager vi en gang kokosmuffins og skærer lidt frugt og grønt……men andre kunne jo lave Kylling i tomat-flødesauce med pasta
Torsdag: Tur til “Den Blå Planet”, vi er nok så sent hjemme at vi blot planlægger kold mad – men lav i stedet for
Svinemørbrad a´la´orange
Fredag: Tapas med alt hvad vi kan trække fra fryser og proviantskabe 🙂 + en god rødvin – what´s not to like
Hotwings (opskrift følger), Naan med kyllingesalat, kylling i parmaskinkesvøb, Rösti, oliven, små lækre pølser, mandler, pistacienødder, Tortilla med chilipølse og kartofler, hvidløgspølser som pindemadder, Flutes med pesto og ost i ovn og måske lidt mere
Lørdag: Jesper og Victoria i Kbh, Drengene og jeg skal i biografen med et par veninder/kammerater. Endnu en ven dukker op til aftensmaden
Curry Udon
Søndag: Sunday Dinner med moster og alle bedsteforældrene – god afslutning på efterårsferien
Gammeldags vildand med flødesauce og waldorfsalat