Fundet i Hjemmet, opskrift af Louisa Lorange
Vinger: 4 dl hvedemel, 2 spsk. sød paprika, 2 tsk. cayennepeber, 2 spsk. løgpulver, 1 spsk. groft salt, 16-20 kyllingevinger, olie
Marinade: 2 dl æbleeddike, 2 dl muscovadosukker, 3 fed hvidløg, 1 spsk. ingefær, ¼ dl soja, 1 spsk. maizena, 1-2 spsk. vand
Vinger:
- Bland mel, paprika, cayennepeber, løgpulver og salt sammen i en stor frysepose.
- Kom vingerne i posen, og ryst den.
Vend vingerne i lidt olie, og grill dem på en varm grill/grillpande. - De skal have 15-20 min. i alt, eller til de er gennemstegte.
- Vend vingerne jævnligt, så de ikke brænder på.
Marinade:
- Kom imens eddike, sukker, finthakket hvidløg, finthakket ingefær og soja i en kasserolle, og kog det op.
- Bland maizenaen med lidt vand, og rør blandingen i den varme marinade.
- Lad det koge op igen.
- Tag marinaden af varmen, og lad den afkøle en smule.
Smid de gennemstegte kyllingevinger i den afkølede marinade, og servér straks. Servietter er et must!
Print denne post