Kategoriarkiv: Shopping

Bauhaus womens night :)

Så fik jeg været en tur til Womens Night i Bauhaus med en veninde ……. vi fandt ud af, at vi sagtens kunne skifte et håndtag på en dør eller låsecylinderen for den sags skyld 🙂 det betyder ikke lige at jeg har et vildt ønske om at overtage disse opgaver, men bekræftende at jeg ikke var i besiddelse af 10 tommelfingre 🙂 blev også overbevist om at en Yale Doorman nok er er noget for mig – i hvert tilfælde skal den nye dør have et anderledes låsesystem, end det vi har.

billede af Yale Doorman

Jeg fik set på en mulig ny hoveddør til kælderen med trepunktslås og meget fikse sikkerhedshængsler, der sikrede døren ekstra…..men noget låsning ml dør og karm når døren er lukket.

billede af safco 3punktslås og sikkerhedshængsel

Smagte en god sprød pizza lavet på Weberén i en fiks Weber pizzaovn, den gad jeg nok også gerne lige eje…..fødselsdagsønske tror jeg nok lige….. 

billede af pizzaovnen

Og så vandt jeg noget Grundrens, så nu er der ingen vej udenom, så skal alle flader vaskes ned 🙂

En sød blomst fik vi også med hjem.

Bornholm-tur

Fantastisk rekreativ tur til Rønne, Bornholm hos gode venner i foregående weekend (savnede kun Mand og børn en smule).Det var egentlig først rigtig rekreativt, da jeg var nået gennem security i Kastrup Lufthavn……

Vi havde fredag en lidt hektisk morgen, hvor Victoria skulle gøres klar til skole, og Alexander skulle tidligt ud af døren og med Farmor hjem sammen med kusine Amalie (da børnehaven havde lukket pga. pædagogisk dag).Da de var ude af døren skulle jeg så lige pakke, og derefter hurtigt ud af døren for at køre i 2 lektioner (jep jeg er ved at tage kørekort, gud bedre det :)), så med toget 11.19 fra Næstved, og det kørte meget langsomt pga. vores meget dårlige skinnenet, men ankom heldigvis til Hovedbanen inden toget mod Kastrup kørte, så jeg nåede da heldigvis mit skift. Da jeg så var i lufthavnen, var jeg en smule forvirret og havde lidt svært ved at finde terminalbussen….stress….men den nåede jeg også, og så skulle jeg jo så “trække” billet og tjekke bagage og mig selv ind, det nåede jeg 10 minutter før jeg skule være gennem security….løb nærmest over til security, smed jakke og bælte , tømte lommer og pillede Mac én ud af tasken ( fordi det skal man) og nåede lige gennem security til tiden…..ahhhh ro på, nu kunne jeg endelig slappe af, bare sidde og vente ved gaten den næste halve time, det var ok dejligt.

Jeg havde en fantastisk flyvetur over, sad ved vinduet og nød udsigten, det var jo flot solskinsvejr hele vejen til Solskinsøen Bornholm. Blev hentet i Rønne Lufthavn af glade børn og deres mor…..og så stod det ellers på ren afslapning, blandet med et par timers shopping, fik kun købt en enkelt tunika, spise dejlig mad, hyggesnakke og spille og lege med vores venners søde poder. Lørdag var kold og blæsende så da stod den på indendørshygge. Søndag havde vinden lagt så da gik vi en lang tur inden turen gik mod det sjællandske igen.

Flyveturen hjem var ikke med så fin udsigt som turen derover, dels pga. overskyet vejr og dels grundet en siddeplads ud mod midtergangen. Samtidig var det en meget urolig flyvetur hjemad, det var så “slemt” med “hoppen op og ned” at det var svært at drikke den serverede æblejuice uden at spilde.Tog hjemad passede helt vildt godt, jeg lettede fra Rønne kl 13.00 og stod i Næstved hos min dejlige familie allerede kl 15.20. Det er da en ok kort rejsetid.

Jeg har i rigtig lang tid ikke kunnet finde opladeren til mit lille røde CASIO EXILIM, og jeg er derfor lidt ude af vanen med at få taget billeder, når jeg lige er ude og opleve noget. Rent praktisk betyder det, at der ikke er nogle fine billeder fra min tur……Så en lille opsang til mig selv…..kom nu ind i kampen Stine 🙂

Weekendtur med husbonden

I sidste weekend var jeg på en lille weekendtur med manden i mit liv, foranlediget af et meget spændende symposium for øre-, næse-, halssygeplejersker……det vil sige, at jeg fredag den 6/3 var på FS25´s årlige symposium i Kolding på Scandic og så skulle min kære mand have et par møder i nærheden……så kunne vi da lige overnatte uden børn ( de var i trygge hænder hos henholdsvis venner og bedsteforældre). det var bare HYGGELIGT, og en lille smule fedt at vågne af sig selv 🙂

Det skal dog lige siges at jeg faktisk vågnede første gang lørdag morgen kl 7.15, lettere forvirret og lidt stresset fordi der ikke var lydt et “MOAR” fra min yngste Alexander. Men så kunne jeg jo trygt lægge hovedet tilbage på puden og putte mig ind til Jesper…..og så sov jeg til kl. 9 og det var dejligt. Rigtig fedt bare at drysse ned til buffeten :)og tage lige hvad man har lyst til uhmmm

Så skullle vi være lidt kulturelle og jeg havde tænkt skoudstillingen på Trapholt, men den sluttede den 1/3, trist , og alternativet med dansk stoledesign gennem tiderne var ikke lige min kop te…….. så vi valgte i stedet at shoppe lidt………

Tur til Kolding

spise på en fantastisk lille café,Den Blå Café, hvor jeg fik en FANTASTISK karrysuppe med porrer, gulerødder og kylling. Hvis du/I skal ud og spise i Kolding ved frokosttid, så er det helt sikkert anbefalelsesværdigt.

Tur til Kolding

……….Så fik vi handlet lidt mere….

Tur til Kolding

Tur til Kolding

………….og så hjem på hotellet og slappe lidt af, hænge ud i badet igen, og kl 20. så sidde på endnu en restaurant, Berg hvor vi igen fik rigtig lækker mad med gode vine, men da vi bagefter skulle have et par drinks var vi ikke helt så heldige. Jespers Mohitó og min Cosmopolitan smagte ikke helt som vi er vant til……..på Sjælland…….og jeg er ellers ret sikker på at opskrifterne er forholdsvis ens uanset geografi…..men de smagte bare ikke som om det lige var tilfældet denne aften. Ja så var der jo ikke så meget tilbage end at suse tilbage på hotellet og snuppe den tiltrængte nattesøvn…….

………og søndag morgen stod vi først op da uret ringede kl 9.30 (ja så var jeg åbentbart vænnet fra Alexander vækkeuret), en forholdsvis hurtig brunch/buffet, tjekke ud og så med toget hjem med alle pakkenellikerne. En god togtur (vi havde heldigvis husket at få pladsbiletter) og det var dejligt at se ungerne igen, Vi lavede pandekager om eftermiddagen og hjemmelavede pizzar til aften…….ja helt igennem en dejlig weekend.

London shopping

Fredag den 13.april tog jeg til London med min svigerinde for at bruge en masse penge men det var ikke fredag den 13. for ingenting. Se blot min lille video nedenfor. Lad mig bare sige at det var lidt heldigt, at vi kom frem.

Men vi fik fundet Heathrow Express til Paddington og ved hjælp af et par flinke englændere fik vi også fundet hotellet via Bakerloo og Central Line. Vi tjekkede ind på hotellet for enden af Oxford Street ved  15.30-tiden, og da vi havde inspiceret værelset satte vi os for at få hævet nogle Pund. Fredag den 13.´s uheld efterlod vi desværre ikke i Danmark, for da vi skal til at hæve på vores Visa, finder vi ud af at Visasystemet er nede i hele Europa. Fedt at stå i London uden en krone på lommen, og mærke at sulten begynder at melde sig, for ikke lige at nævne det triste i at være på shoppingtur uden penge…….heldet vender tilbage til os, og kl. ca. 17 er Visa oppe igen, vi fik hævet penge og også brugt kortene i flere butikker inden lukketid.  På denne første dag fra vi gik hjemmefra om morgenen og til vi lagde os og hvilede fødderne på hotellet fik vi gået 26.433 skridt.

Lørdag startede vi med en solid continental breakfast, der fylder så godt at frokost næsten er overflødig, og så gik vi ellers i gang med at trave Oxford Street tyndt, vi var nærmest inde i samtlige butikker, Visakortene bliver brugt jævnligt, men ikke helt nok :-)Der var desværre ikke rigtig tid til at være særlig kulturel i denne weekend, det eneste vi så, der tilnærmelsesvis kan kaldes en seværdighed ,var Marble Arch ved indgangen til Hyde Park beliggende for enden af Oxford Street. Vi havde kun gået 17.238 skridt, da vi sluttede lørdagen af, til gengæld slæbte vi på mange og tunge poser.

London

Søndag var morgenmaden som lørdag, så pakkede vi vores kufferter, tjekkede ud og begav os til Paddigton Station, hvor vi lige fik shoppet færdige inden Heathrow Express fragtede os og alle pakkenelikkerne til lufthavnen. Vi var lidt sent ude med hensyn til at tjekke ind i Heathrow, så min søde svigerinde blev upgraded til 1. klasse. Vi mente, at det måtte være skæbnen, så hun kunne møde en fantastisk og interessant forretningsmand …..det skete desværre ikke, så hun leder videre 🙂