Uge 29, 2021

Mandag: 

 

Tirsdag: 

Kartoffelpizza på grill

Onsdag: Farmor byder på Bøf med løg, andre kunne lave:

Bøf Lindstrøm med ovnbagte rodfrugter

Torsdag:

SousVide oksemørbrad med kartoffel-squashsalat , brydebrød og hvidløgssmør

Citronmousse med jordbær og havrecrumble

Fredag: 

Rester af torsdagens menu men andre kunne lave Conchiglioni med porrer, fløde og parmaskinke

Lørdag: 

Frisk pasta med Alexanders tomatsauce og parmesan

Søndag: 

Curry Udon  – Udon nudler i Curry suppe

Uge 28, 2021

Mandag: 

Tortillas/tacoskaller med oksekødsfyld og hurtig guacamole

Tirsdag: Hjem fra sommerhus, vi tager aftensmaden på farten (McDonalds)

Kylling i balsamicomarinade med Kold Kartoffelsalat og måske Baguettes og Hjemmerørt Hvidløgssmør

Onsdag: Tapas/oste/pølsebord og rødvin – men lav i stedet

Kylling i tomat-flødesauce med ris og salat

Torsdag:

Kalkunsticks lavet på kyllingeinderfilet , og dertil bådkartofler og coleslaw 

Fredag: Rest af tapas og rødvin, prøv:

Krydret lakseside med avocado-tomatsalsa

Lørdag: 

Pasta med Chorizo og pesto

Søndag: 

Hjemmelavede burgers med pommes frites og Jordbær-milkshake

 

Estragonsmør

3/4 bundt frisk estragon, 1 spsk hvidvinseddike, 200 g blødt smør, salt og friskkværnet peber

  1. Pluk bladene af estragonstilkene, og hak bladene fint.
  2. Rør eddike og hakket estragon sammen med smørret, og krydr med salt og friskkværnet peber.
  3. Rul smørret til en rulle, pak det i madpapir, og læg det på køl indtil servering.
Print denne post Print denne post

Wrap med stegt halloumi og græsk salat

Halloumi: 250 g halloumi, 1½ spsk olivenolie til stegning

Yoghurtdressing: 1 bundt yoghurt, 1 bundt dild, 2 dl græsk yoghurt 10%, 2 tsk flydende honning, salt og friskkværnet peber

Græsk salat: 2 spsk olivenolie, 1 spsk balsamicoeddike, ½ tsk tørret oregano, salt og friskkværnet peber, 2 små hjertesalat, 1 rødløg, 250 g små tomater, ½ agurk, 50 g oliven

Til servering: 4 store fladbrød

Yoghurtdressing: 

  1. Skyl og hak purløg fint.
  2. Rør græsk yoghurt sammen med de friske krydderurter og honning.
  3. Smag dressingen til med salt og friskkværnet peber

Stegt Halloumi: 

  1. Skær halloumi i skiver og steg dem sprøde i olie i et par minutter på hver side

Græsk salat:

  1. Rør olie, eddike og oregano sammen, og krydr med salt og friskkværnet peber.
  2. Skyl og tør salaterne, og skær dem i grove strimler.
  3. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver.
  4. Skyl tomaterne og skær dem i halve.
  5. Skyl agurken, og skær den i tern eller halvmåner.
  6. Hæld dressing og grøntsager sammen og vend det hele sammen.

Servering:

Lun fladbrødene. Smør fladbrødene med yoghurtdressing.

Top med græsk salat og stegt halloumi. Server straks.

Print denne post Print denne post

 

Uge 27, 2021

Mandag: 

Burgers med oksebøf, cheddar, bacon og salat

Tirsdag: 

Kylling lavet som Rødvinskogt mørbrad med kartoffelbåde i ovn og div blandede salater fra Netto i ferielandet 🙂

Onsdag: 

Shawarma med kylling

Torsdag:

Club Sandwich med parmaskinke (Ret 2)

Fredag: Fødselsdagsfejring af mindstebarnet, og mexikansk restaurant

Prøv : Chili Con Carne (på rest-steg)

Lørdag: 

Vi laver blot Club sandwiches igen men andre kunne lave: Sennepskoteletter med ris, flutes og dampet broccoli

Søndag: 

Steaks, med bearnaise, rösti og blandet salat