Laksespyd: 4 laksebøffer uden skind og ben, olivenolie til pensling, salt og friskkværnet peber, saften af 1 citron
Dressing: 1 dl fløde 38%, saften af 1 ciron, 2 tsk sukker, peber
Salat: 2 hjertesalat, 200 g ærter i bælg eller 120 g edamamebønner, 1 bundt grønne asparges, 300 g kogte kartofler, 1 bundt purløg
Laksespyd:
- Skær laksen igennem på langs, så du får 8-12 stykker i alt afhængigt af tykkelsen på bøfferne.
- Træk laksen på spyd,
- Pensl med olivenolie og krydr med salt og peber.
- Læg spydene på en varm grill, og grill dem 2 minutter på hver side.
- Tag spyddene af grillen, og pres citronsaft over
Dressing:
- Rør fløden til den tykner en smule.
- Tilsæt citronsaft, og rør.
- Tilsæt sukker og peber og rør igen
Salat:
- Skyl salaten, og del den i blade.
- Bælg ærterne eller skyl edamamebønnerne.
- Knæk den nederste træede del af aspargsene, og damp dem i 1 minut i saltet vand.
- Halver kartoflerne.
- Klip purløget.
- Vend salat, kartoflerærter/edamamebønner, asparges og purløg,
- Dryp lidt af dressingen over, og kryder med salt og peber.
- Server