Mandag:
Club Sandwich med parmaskinke (Ret 2)
Tirsdag:
Tortillas med kebab, salat, cremefraichedressing, salat tomat, agurk og chilisauce
Onsdag:
Kold mad / Lasagne med blandet salat og flutes
Torsdag:
Kartoffel-porresuppe med bacontern og rugbrødscrunch,
Fredag: på besøg hos farmor – prøv
Spicy kikærtesuppe med Quesadillas
Lørdag:
Pizza – Takeout – prøv Krydret lakseside med avocado-tomatsalsa
Søndag:
Hotdogs
Mandag:
Butterchicken (opskrift følger) med Naan, ris, raita og salat
Tirsdag: besøge farmor
Pastasalat med kylling, bacon, grønt og karrydressing
Onsdag:
Rødvinskogt mørbrad
Torsdag:
Andebryst med krydderkartofler og julesalat (opskrift følger)
Fredag: Takeout hos Carl´s Junior men lav
Kyllinge-Frikassé med spidskål, asparges, gulerødder og ærter
Lørdag:
Kødboller i tomatsauce med pasta (opskrift følger)
Søndag: Motorløb hos morfar
Prøv Halloumiburger med avocado og æg
500 g hakket oksekød max. 10% fedt, 2 finthakkede rødløg, 5 deciliter kraftig bouillon, 1-2 laurbærblade, 1 spsk. Worcestershire sauce, 1-2 spsk soya, friskkværnet peber, Madkulør,
Jævning: 2 teskefulde Maizena udrørt i lidt koldt vand
- Kom lidt olie på panden, og brun først kødet grundigt.
- Tilsæt løg og svits også dem møre.
- Tilsæt bouillon (gerne okse) til kødet sammen med Worcestershire sauce og laurbærblade.
- Krydr med lidt friskkværnet peber,
- Læg låg på og lad millionbøffen simre 30 minutter.
- Fjern låget, og jævn så retten med Maizena udrørt i lidt koldt vand.
- Smag den til med salt og peber – og giv den lidt madkulør, til den har den helt rigtige farve.
Serveres med kartoffelmos eller spaghetti/pasta
Print denne post
Madplaner og opskrifter og chit-chat