Uge 13, 2019

Mandag: 

Butterchicken (opskrift følger) med Naan, ris, raita og salat

Tirsdag: besøge farmor

Pastasalat med kylling, bacon, grønt og karrydressing

Onsdag:

Rødvinskogt mørbrad

Torsdag: 

Andebryst med krydderkartofler og julesalat (opskrift følger)

Fredag: Takeout hos Carl´s Junior men lav 

Kyllinge-Frikassé med spidskål, asparges, gulerødder og ærter

Lørdag: 

Kødboller i tomatsauce med pasta (opskrift følger)

Søndag: Motorløb hos morfar

Prøv Halloumiburger med avocado og æg

Farmors Millionbøf

500 g hakket oksekød max. 10% fedt, 2 finthakkede rødløg, 5 deciliter kraftig bouillon, 1-2 laurbærblade, 1 spsk. Worcestershire sauce, 1-2 spsk soya, friskkværnet peber, Madkulør,
Jævning: 2 teskefulde Maizena udrørt i lidt koldt vand

  1. Kom lidt olie på panden, og brun først kødet grundigt.
  2. Tilsæt løg og svits også dem møre.
  3. Tilsæt bouillon (gerne okse) til kødet sammen med Worcestershire sauce og laurbærblade.
  4. Krydr med lidt friskkværnet peber,
  5. Læg låg på og lad millionbøffen simre 30 minutter.
  6. Fjern låget, og jævn så retten med Maizena udrørt i lidt koldt vand.
  7. Smag den til med salt og peber – og giv den lidt madkulør, til den har den helt rigtige farve.

Serveres med kartoffelmos eller spaghetti/pasta

Print denne post Print denne post