Uge 30, 2018

Mandag: Husreparation i varmen

Grille forskellige pølser, marinerede nakkekoteletter og steaks med pasta pesto, flutes , kryddersmør og spidskålssalat

Tirsdag: LEGOLAND

Paella med nordisk islæt…..husk en god kold hvidvin til 🙂

Onsdag:

Fish and chips

Torsdag: Næstved Museum

Hjemmelavede pizzaer på grillen

Fredag: Se blodmånen ved Marielyst

Spicy spyd med kålsalat

Lørdag: Til Fasters fødselsdag  – lav f.eks.

Krydderbøffer med Dijonsauce

Søndag: Formel1 hos morfar og pizza – men lav

Chicken Pot Pie

Uge 29, 2018

Mandag:

Grille spareribs, og barbacuemarinerede kyllingebryster med bådkartofler ogcoleslaw

Tirsdag: Farmor byder  på lækker mad, andre kunne lave

Bulgur-kalkunret

Onsdag:

Lasagne med blandet salat og flutes, kalkunsticks og kartoffelkroketter til de mindste med ris

Torsdag:

Kyllinge-Frikassé med spidskål, asparges, gulerødder og ærter  med ris

Fredag: 

Mormors pandekager med is

Lørdag:  Ud og spise hos mine kusine men lav

Svinemørbrad a´la´orange

Søndag: Picnic på Svinø strand

Club Sandwich med parmaskinke (Ret 2), frugt( melom, æbler og druer) bruchetta med hvidløg og persille, studenterbrød og hindbærsnitter

 

Uge 28, 2018

Mandag: Valdemars Fødselsdag og han vælger at vi skal på Burger King – andre kunne lave

Mørbrad med bønnespirer, squash og karry

Tirsdag:

Tikka Chicken Masala  med ris og raita

Onsdag:

Svinekød i Soyasauce med nudler

Torsdag: 

Frikadeller med kartofler, skysauce og blomkål

Fredag: 

Tortillas med fajitas, guacamole, salsa, cremefraiche og ost

Lørdag: Vi holder fødselsdag for Jesper og Valdemar

til kaffen: Mormors boller med smør og div syltetøj, Bedstefars skæg, Hurtig chokoladekage med kokoslåg

Til aftensmad: Smørrebrød

Søndag:

Spaghettii med Farmors Millionbøf

Uge 27, 2018

Mandag: Spisning  hos dejlige farmor, men drengene laver selv mad

Det bliver Hapsdog og grønt

Tirsdag:

Helstegt kylling i ovn med coleslaw, agurksalat, halve bagte kartofler og  cremefraiche-dressing

Onsdag:

Flæskesteg med all the trimmings

Torsdag:

Pasta Bolognese med revet ost og blandet salat

Fredag: Fødselsdag for husbonden

Til eftermiddagskaffen Kaffe/te med  farmors fantastiske roulade og mormors boller med smør og syltetøj

Til forret: Rejespyd på grille med hvidløgs-citron-aioli

Til hovedret: Burgere med stegte rødløg og krydret burger-bøf – dertil lækre kartoffelbåde med hvidløg, parmesan og Mayo med trøffelolie

Dessert: Cheesecake med solbær

Lørdag:

Tapas (flutes, kiks, div charcuteri/pølse, hummus, pesto, oliven, div, oste og masser af god rødvin) drengene får pizza

Søndag: vi spiser resterne fra lørdag

Tapas (flutes, kiks, div charcuteri/pølse, hummus, pesto, oliven, div, oste og masser af god rødvin) drengene får pizza