Uge 12, 2017

Mandag: Victoria til Japansk, jeg skal til fødselsdag hos en kollega

Kylling i karry med ristaffel

Tirsdag: Klasserådsmøde i 5.O

Pasta Bolognese med grøn salat og flutes

Onsdag: Alexander til svømning, Victoria til Mangategning

Tarteletter med Kylling i asparges

Torsdag: Bedster til opvisning i Lillevang,

Japanese Beef Curry med ris og ichimi togarashi

Fredag: “kom godt i skole” – fest i Lillevang, vi skal have mad med til grillen og tilbehør

De store spiser hjemme Sandwiches efter eget valg

Vi medbringer nok pølser af forskellig art, pølsebrød , Kold Kartoffelsalat og grøntsager i stave

Lørdag: Besøg af dejlige venner

-Menuen er ikke helt besluttet endnu 🙂

Søndag: Valdemar til Spejder med farmand

Tortillas/tacoskaller med oksekødsfyld og hurtig guacamole, men også kødet fra denne opskrift Pitabrød med kyllingefyld

Uge 11, 2017

Mandag: Victoria til Japansk

Rest Pizza – lav Foccacia med forskelligt fyld, grønsagsstave, og så slutter vi nok af med lidt frugtsalat

Tirsdag:

Laks med rosmarinkartofler

Onsdag:

Andebryst med aspargeskartofler, appelsinsalat og -sauce

Torsdag:

Curry Udon

Fredag: Jesper i Aalborg – vi besøger BurgerKing . Prøv

Osso Buco med gremolata og dertil Grov kartoffelmos

Lørdag: Victoria og Valdemar skal en tur til frisøren

Kylling med lun bulgursalat

Søndag: Lektier, vasketøj og legeaftale til Valdemar

Fiskefilet med hollandaise og bådkartofler og dampet grønt

Uge 10, 2017

Mandag: Victoria til Japansk, Vi andre får dejlig mad ved Farmor

Gammeldags Bøf med bløde løg, kartofler sødt og surt

Tirsdag:

Lasagne med blandet salat og flutes

Onsdag: Alexander til Svømning, Victoria til Mangategning

Tærte med spinat og ricotta med lakseroser af røget laks

Torsdag:

Kold mad, men lav f.eks. Mørbrad med bønnespirer, squash og karry

Fredag: Besøg af Faster og Co

Gammeldags oksesteg i Römertopf med Grov kartoffelmos og en Grøn bønnesalat med cherrytomater og rødløg

Lørdag:

Pizza fra Pronto , men prøv Stegte jasminris med soyamarineret svinekød

Søndag: Morfar til spisning

Andesteg med “all the trimmings”