Japanese Beef Curry (S&B)

Japanese Beef Curry (S&B)

500g skært oksekød, duppet tørt – saltet og peberet,  1 løg, 7 dl okseboullion, 2 gulerødder, 2 kartofler, ½ box S&B curry (mild, medium hot eller hot)

Tilbehør: Basmatiris kogt efter anvisningen på posen, og evt. ichimi togarashi

  1. Brun kødet ved høj varme i små portioner på alle sider i lidt olie.
  2. Tag kødet op og skru ned til medium varme
  3. Tilsæt lidt mere olie og løg. Steg til løggene er klare
  4. Tilsæt kød og okseboullion tilbage i gryden og lad det simre i min. 1½ time, til det er mørt
  5. Tilsæt kartofler og gulerødder og lad retten simre videre til grønsagerne er møre (ca. 20 min)
  6. Skær S&B karrystykkerne i mindre stykker
  7. Bland lidt væske fra gryden og S&B karryen i en skål
  8. Når karrystykkerne opløste tilsættes dette til gryden med kødet og blandes forsigtigt så grønsagerne ikke går i stykker
  9. Er karrysaucen for tyk tilsæt lidt mere vand
Server med hvide ris og ichimi togarashi
Opsamling
recipe image
Opskriftsnavn
Japanese Beef Curry
Publiseret d.
Forberedelsestid
Koge- Stege eller Bagetid
Totalt tidsforbrug
Vurdering
4.51star1star1star1star1star Based on 9 Review(s)