Pasta ala creme med asparges og estragon-kylling

500 g kyllingefilet, 1 løg, 1 bundt grønne asparges, ½ broccolibuket, 1 spsk olivenolie, 1 fed hvidløg, 1 spsk sherryeddike (kan erstattes af balsamico), 1 dl boullion, 2½ dl fløde, 2 spsk frisk estragon, salt og friskkværnet peber, 1 bundt forårsløg

Tilbehør:  300 g pasta

  1. Skær kyllingefileterne i mindre stykker.
  2. Skær løget i smalle både.
  3. Knæk den nederste træede del af aspargesene, og skær asparges i lange snitter.
  4. Varm olien på en pande, og steg kylling og løg i ca. 5 minutter.
  5. Tilsæt asparges, broccoli og presset hvidløg, og vend det godt rundt.
  6. Kom eddike på panden og lad det fordampe.
  7. Hæld boullion på panden, og lad det simre i ca. 2 minutter under låg.
  8. Tilsæt fløde og estragon, og kog saucen op.
  9. Smag til med salt og friskkværnet peber.
  10. Kog pastaen som angivet på emballagen.
  11. Server den nykogte pasta med kylling i flødesauce, og top med snittet forårsløg.
Print denne post Print denne post

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simpelt spørgsmål ?? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.