500 g kyllingefilet, 1 løg, 1 bundt grønne asparges, ½ broccolibuket, 1 spsk olivenolie, 1 fed hvidløg, 1 spsk sherryeddike (kan erstattes af balsamico), 1 dl boullion, 2½ dl fløde, 2 spsk frisk estragon, salt og friskkværnet peber, 1 bundt forårsløg
Tilbehør: 300 g pasta
- Skær kyllingefileterne i mindre stykker.
- Skær løget i smalle både.
- Knæk den nederste træede del af aspargesene, og skær asparges i lange snitter.
- Varm olien på en pande, og steg kylling og løg i ca. 5 minutter.
- Tilsæt asparges, broccoli og presset hvidløg, og vend det godt rundt.
- Kom eddike på panden og lad det fordampe.
- Hæld boullion på panden, og lad det simre i ca. 2 minutter under låg.
- Tilsæt fløde og estragon, og kog saucen op.
- Smag til med salt og friskkværnet peber.
- Kog pastaen som angivet på emballagen.
- Server den nykogte pasta med kylling i flødesauce, og top med snittet forårsløg.