Uge 52, 2019

Mandag:  

Hjemmelavede durumruller

Tirsdag: Juleaften

Juleand og Flæskesteg med all the trimmings

Ris alá mande med Amarena Kirsebærsauce og Brombærsauce

Onsdag: 

Tortillas/tacoskaller med oksekødsfyld og hurtig guacamole

Torsdag: 

Kyllingeburgers med paneret kyllingebryst, chilimayo, salat og agurker

Fredag:   Julefrokost hos faster og CO – men prøv

Oksefrikadeller med lækker bulgursalat, bare med ovnkartofler, kvark rørt med salt og peber, samt gulerødder med appelsin, rosmarin, olie salt og peber

Lørdag: 

Hverdags-stjerneskud

Søndag:

Gulerodstrekanter med friskost, grønt og forskelligt pålæg

Uge 49, 2019

Mandag:  

Lakseside i ovn

Tirsdag: 

Hotdogs

Onsdag: 

Svensk pølseret

Torsdag: 

Kalkunsticks lavet på kyllingeinderfilet , og dertil ovnkartofler, coleslaw og barbecueblomkål

Fredag:   forberedelse af lørdagens festivitas og tøseaften hos veninde – Valdemar og jeg fik blot

Risengrød med kanelsukker og smørklat

Lørdag: JULEKOMSAMMEN

Traditionel Rødvinsgløgg (på hjemmelavet gløggekstrakt), Rød saft, Sodavand og juleøl, Marcipan-nougat trekanter, Baileys mandler , Paneforte, krymmekranse, engelske vingummi, lakridskonfekt, likørtoppe, Ritas brune kager, Vanillekranse, Jødekager, Bedstemors chokoladesmåkager, Æbleskiver med syltetøj og flormelis, klejner

Og til aftensmaden lavede vi blot lækkert rugbrød med lun leverpostej, rødbeder og bacon, sild og æg, lune kyllingefrikadeller med rødkål o gagurkesalat

Søndag:

Teriyaki-wok