Fundet i SpiseLiv ( et tillæg til Boligliv 10/2014)
1 dl perlespelt, 1 chili, 2 stængler citrongræs, 300 g kyllingebryst, 1 bundt forårsløg, 1 grøn peber, 2 fed hvidløg, 2 spsk friskrevet ingefær, 1 l god grønsagsboullion, salt og friskkværnet peber, 1 potte thaibasilikum eller frisk koriander
- Skyl perlespelten og kog den i en gryde med vand i ca. 20 minutter.
- Afdryp perlespelten i et dørslag.
- Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint.
- Skær kyllingen i tynde strimler.
- Snit forårsløg, og peberfrugt fint.
- Varm lidt olie i og svits presset hvidløg, chili, ingefær og citrongræs. Vend godt rundt,
- Tilsæt kylling og peberfrugt, og hæld boullion ved.
- Lad kødet simre i ca. 8 minutter.
- Tilsæt de afdryppede perlespelt og forårsløg.
- Smag til med salt og peber, og server toppet med thaibasilikum eller frisk koriander