Gnocchi med smør og frisk salvie

500 g Gnocchi, 125-150 g saltet smør, håndfuld friske store salvieblade. 100 g friskrevet parmesanost, sort peber.

Tilbehør: Rød eller hvidvin efter smag. Vi fortrækker en kølig Chardonnay.

  1. Smelt smørret ved svag varme.
  2. Kog gnocchi’erne efter anvisningen på pakken
  3. Mens gnocchierne koger tilsæt da salviebladene til det små simrende smør.
  4. Når smørret har lidt farve og salviebladene skal “sprødet” op, hæld da smørret over på en pande.
  5. Tilsæt de afdryppede gnocchier til smør og salvie og vend/slyng dem kort i smørret under middelvarme
  6. Server i dybetallerkener med revet parmasan og sort peber.
Print denne post Print denne post

Uge 47, 2018

Mandag:

Rest af lørdagens Bankekød med  Grov kartoffelmos

Tirsdag:

Curry Udon  – Udon nudler i Curry suppe

Onsdag: alene med drengene – besøg af Victorias venner

Tortillas/tacoskaller med oksekødsfyld og hurtig guacamole , desuden fajitas med kylling

Torsdag:

Hverdagsrisotto med spejlæg

Fredag: Julefrokost med Lægehuset, så Jesper og drengene  er alene hjemme

Kalkunsticks med bådkartofler, grønt og sursødsauce/ sød chilisauce

Lørdag:

Svinekød i soyasauce

Søndag:

Kylling i tomat-flødesauce med pasta

Paella med nordisk islæt…..husk en god kold hvidvin til 

Falafler i pitabrød med salat, grønt og cremefraiche dressing

Risret a´la Jambalaya

Uge 45, 2018

Mandag:

Pasta Bolognese med revet ost og blandet salat

Tirsdag:

Rest af Pasta Bolognese med revet ost og blandet salat, men prøv Halloumi-burger med avocado og æg

Onsdag: Skole-hjem, RIVmøde

Takeout måske, når nu drengenen er alene hjemme med far, men ellers lav Honning-soya-marineret laks med bagt gulerodssalat med linser

Torsdag:

Kold mad  – men prøv Nudler med soya.marineret oksekød og broccoli

Fredag:  

Mex fajitas i tacoskaller/tortillas med salsa, majs, tomat, agurk, salat, tortillachips, creme fraiche og revet ost

Lørdag: Mortens aften  – holdes ved farmor i år, men prøv

Gammeldags vildand med flødesauce og waldorfsalat

Søndag:

Kartoffel-porresuppe med bacondrys