Kylling med lun bulgursalat

Kylling med lun bulgursalat

Kylling: 4 kyllingebryster, 2 spsk. yoghurt naturel, 2 spsk. paprika, 1 spsk. spidskommen, 1/2 tsk. salt, 1/2 spsk. smør, 1/2 spsk. rapsolie

Bulgursalat:
2 1/2 dl bulgur eller couscous, 1 lille rødløg, 1 bundt bredbladet persille, 4 tomater, 3 spsk. citronsaft, 3 spsk. olivenolie

Kylling:

  1. Bland yoghurt med paprika, spidskommen og salt.
  2. Halver kyllingebrysterne og vend dem i blandingen.
  3. Steg dem ved middelvarme i smør og olie, 5-6 min. på hver side.

Bulgursalat:

  1. Kog bulguren efter anvisningen på pakken.
  2. Pil løget, og hak det. Hak persillen groft.
  3. Skær tomaterne i stykker.
  4. Vend løg, persille og tomater i den nykogte bulgur.
  5. Hæld citronsaft og olie over.

Energifordeling på retten:

Energi% Protein: 30 %
Energi% kulhydrat: 45%
Energi% fedt: 25%

Energi totalt for retten (kJ): 8962
Energi pr. portion (kJ): 2240

Print denne post Print denne post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simpelt spørgsmål ?? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.