Uge 27, 2019

Mandag: 

Rest af italiensk antipasti/ pizza – men Prøv Halloumiburger med avocado og æg

Tirsdag:

Sandwiches med pesto, parmesan, charcuteri, salat og avocado

Onsdag:

Fiskefrikadeller med hollandaise, bådkartofler og grønsager

Torsdag: Stranger Things Season 3 – med Victoria Alexander og deres venner – binging 8 afsnit  – nice

Chickenwings og Pulled pork, barbecuesauce, salat,coleslaw og burgerboller

Fredag:  

Lasagne med blandet salat og flutes

Lørdag: Fødselsdagsfest for Valdemar og Jesper

Kaffe og kage:

Mormors boller med smør og syltetøj

Chokolate Chip Cookies

Bedstefars skæg

og til aftensamaden:

Tikka Chicken Masala med ris, naan og raita

Søndag:

Pitabrød med falafler, hjmmelavet cremefraicedressing, salat, chilisauce og agurk/tomat

Uge 26, 2019

Mandag:  

Frikadeller  med Kold Kartoffelsalat og blandet grøn salat

Tirsdag: Til studenterfest i Køge – prøv

Hverdagsrisotto med spejlæg

Onsdag: 

Ciabatta boller med ost, sennep og skinke plus grønt i skiver og stave

Torsdag: 

Spareribs/Pulled pork med burgerboller og Coleslaw

Fredag:  Til kusines fødselsdag  – lav for eksempel

Italiensk inspireret pastasalat med flutes

Lørdag: 

Kartoffelpizza med pesto og Mascapone

Søndag:

Tarteletter med Kylling i asparges

Hjemmelavet pizza med peperoni og mozarella

Inspireret af en opskrift set i FEMINA

Dej: 25 g gær, 3 dl lunkent vand, 1 tsk salt, 1 spsk olivenolie, 250  durummel, ca. 200 g hvedemel, + lidt til udrulning

Topping: 4 kartofler, 1 glas grøn pesto, 250 g mascarpone, 2-4 kviste rosmarin, salt og friskkværnet peber

Dej:

  1. Opløs gær i lunkent vand, og tilsæt salt og olivenolie.
  2. Tilsæt durummel, og rør rundt.
  3. Tilsæt hvedemel lidt  efter lidt, og ælt til du får en glat og smidig dej.
  4. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 1 time.
  5. Del dejen i 2 dele.
  6. Rul 2 tynde pizzabunde på et meldrysset bord.
  7. Flyt bundene over på bageplader beklædt medpapir.

Topping:

  1. Tænd ovnen på 250 grader.
  2. Skær kartoflerne i papirtynde skiver, og læg dem i koldt vand i 5 minutter.
  3. Lad dem dryppe af.
  4. Smør pesto ud på pizzabundene, og fordel kartofffelskiver og små skefulde mascarpone over pizzaerne.
  5. Hak rosmarinnålene fint og drys dem over.
  6. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
  7. Bag pizzaerne i ovnen i ca. 15 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Print denne post Print denne post