Hverdagsrisotto

Hverdagsrisotto

150 g bacon i skiver, 2 løg, evt. 1 fed hvidløg, 4 dl parboiled ris, 7 dl grøntsagsboullion, 1 tsk oregano, 1 tsk paprika, 3-4 gulerødder, peber, persille til pynt og 4-8 æg til spejlæg

  1. Skær baconen i tern, steg disse sprøde og læg dem på fedtsugende papir.
  2. Hak løg og evt. hvidløg og svits det i lidt af det afsmeltede fedt fra baconen.
  3. Rør risen i og hæld boullion ved. Krydr med oregano og paprika og lidt peber.
  4. Hak gulerødderne groft eller skær dem i tynde skiver og put dem i gryden. Læg låg på og kog i ca. 15-20 minutter ved svag varme til risen er mør.
  5. Server med et drys af persille og spejlæg.

Energifordeling på retten:

Energi% Protein: 14%
Energi% kulhydrat: 60%
Energi% fedt: 26%

Energi totalt for retten (kJ): 11495
Energi pr. portion (kJ): 2874

Print denne post Print denne post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simpelt spørgsmål ?? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.