Mandag: 1. dag på job efter 18 fridage, det kan mærkes 🙂 vi er kun Victoria/Valdemar og moren hjemme – Durumruller til alle, men lav i stedet
Sennepskoteletter med små lækre (nye) kartofler
Tirsdag: Jesper har sen dag på jobbet, vi får kinesisk takeout, da jeg ramte Rugvænget lidt sent ift madlavning – men lav feks
Æggekage i ovn med ristet bacon, bagerbrød og grønt
Onsdag:Hurra Alexander bliver 12 år i dag – STORT TILLYKKE – vi skal nok på Tokyo Running Sushi men hvis vi skulle have spist hjemme ville han nok have valgt
Flæskesteg med brunede og hvide kartofler, rødkål, sauce, ribsgele og franske kartofler
Torsdag: Jesper i KBH hele dagen og aftenen…..og måske lidt af natten…..vi får bare kold mad og
Risengrød med kanelsukker og smørklat 🙂
Fredag: Bage bage bage
Fiskefilet med kartofler i ovn og råkost
Lørdag: Fødselsdagsgæster til kaffebord og grill til aftens
Kaffebord: Mormors boller med smør og syltetøj, Smørkage, Brownies, Æblekage (Hjemmelavet æblemos) , Klassisk marmorkage, Kokosmakroner, Chokolate Chip Cookies, Bananmuffins
Grille alm grillpølser, bratwurst og Karrypølser, med Kold Kartoffelsalat og Ovnbagte kartofler. Dertil Rødbedesalat med Feta, en let blandet salat, flutes og hvidløgssmør
Søndag: Flere fødselsdagsgæster til kaffe og kage og aftensmad
Kaffebord: Måske der er lidt rester fra i går, men også et par nybagte af slagsen – Bedstefars skæg
Til aftensmad: Tortillas/tacoskaller med oksekødsfyld og hurtig guacamole