Madplan

Uge 21, 2016

Mandag: 1. dag på job efter 18 fridage, det kan mærkes 🙂 vi er kun Victoria/Valdemar og moren hjemme – Durumruller til alle, men lav i stedet

Sennepskoteletter med små lækre (nye) kartofler

Tirsdag: Jesper har sen dag på jobbet, vi får kinesisk takeout, da jeg ramte Rugvænget lidt sent ift madlavning – men lav feks

Æggekage i ovn med ristet bacon, bagerbrød og grønt

Onsdag:Hurra Alexander bliver 12 år i dag – STORT TILLYKKE – vi skal nok på Tokyo Running Sushi men hvis vi skulle have spist hjemme ville han nok have valgt

Flæskesteg med brunede og hvide kartofler, rødkål, sauce, ribsgele og franske kartofler

Torsdag: Jesper i KBH hele dagen og aftenen…..og måske lidt af natten…..vi får bare kold mad og

Risengrød med kanelsukker og smørklat 🙂

Fredag: Bage bage bage

Fiskefilet med kartofler i ovn og råkost

Lørdag: Fødselsdagsgæster til kaffebord og grill til aftens

Kaffebord:  Mormors boller med smør og syltetøj, Smørkage, Brownies, Æblekage (Hjemmelavet æblemos) , Klassisk marmorkage, Kokosmakroner, Chokolate Chip Cookies, Bananmuffins

Grille alm grillpølser, bratwurst og  Karrypølser, med Kold Kartoffelsalat og Ovnbagte kartofler. Dertil Rødbedesalat med Feta, en let blandet salat, flutes og hvidløgssmør

Søndag: Flere fødselsdagsgæster til kaffe og kage og aftensmad

Kaffebord: Måske der er lidt rester fra i går, men også et par nybagte af slagsen – Bedstefars skæg

Til aftensmad: Tortillas/tacoskaller med oksekødsfyld og hurtig guacamole