Mandag:
Tortelini med chorizo og gnavegrønt
Tirsdag:
Hotdogs/hapsdogs
Onsdag:
Torsdag:
Nudler med Kyllingedeller
Fredag:
Nachos med kylling
Lørdag:
Crispy chicken burgers med hjemmerørt chilimayonnaise
Søndag:
Tacos med kalvekød
Mandag:
Tortelini med chorizo og gnavegrønt
Tirsdag:
Hotdogs/hapsdogs
Onsdag:
Torsdag:
Nudler med Kyllingedeller
Fredag:
Nachos med kylling
Lørdag:
Crispy chicken burgers med hjemmerørt chilimayonnaise
Søndag:
Tacos med kalvekød
Mandag:
Kylling med baconsvøb og basilikumscreme, Ovnbagte kartofler og blandet salat
Tirsdag:
Pizza maragrita, Pizza/foccacia med peperoni og gnavegrønt
Onsdag: Spise hos farmor
Prøv Tikka Chicken Masala
Torsdag:
Halloumi-burger med avocado og æg
Fredag: Hos faster
Chili Con Carne (på rest-steg)
Lørdag:
Søndag: Grille hos morfar
Kalveculotte og diverse pølser på grill, med pølsebrød, blandet salat og Kold kartoffelsalat II
Mandag:
Kylling med kartoffelfad og kålsalat
Tirsdag:
Lasagne med blandet salat og flutes igen igen :), men man kunne også lave Lakselasagne med landbrød
Onsdag: Pølsemix 🙂 lav i stedet
Grille spareribs og pølser med Kold Kartoffelsalat
Torsdag:
Japanese Beef Curry med ris og ichimi togarashi, samt små forårsruller og samosaer
Fredag: Sushi på Ichiban – lav f.eks.
Wokret med kalv, kokosmælk og karrypasta
Lørdag: til fødselsdag hos onkel Ole
Boeuf Bourguignon med kartoffelmos
Søndag:
Mandag:
Stegte udonnudler (opskrift følger)
Tirsdag: TakeAway Burgerking – prøv
Mandelpaneret kalv med ovnkartofler og spidskålssalat
Onsdag:
Tortillas/tacoskaller med oksekødsfyld og hurtig guacamole
Torsdag:
Risengrød med kanelsukker og smørklat
Fredag:
Lørdag: Hos mormor i sommerhuset til
Søndag: