Uge 39, 2021

Mandag: 

Tortelini med chorizo og gnavegrønt

Tirsdag: 

Hotdogs/hapsdogs

Onsdag: 

Boller i karry

Torsdag:

Nudler med Kyllingedeller

Fredag: 

Nachos med kylling

Lørdag: 

Crispy chicken burgers med hjemmerørt chilimayonnaise

Søndag: 

Tacos med kalvekød

Kylling Stroganoff

Stroganoff: 500 g kyllingebrystfilet, 100 g bacon, 2 rødløg, 250 g champignoner, 1 spsk. olivenolie til stegning, 1 spsk. sød paprika, ½ tsk. røget paprika, 1 tsk. tørret timian, 1 tsk. grov sennep, 2 dl, hønsebouillon, 1 dl fløde, 2 dl cremefraiche 18 %, ½ tsk. sukker, salt og friskkværnet peber
Tilbehør: 4 dl, ris , f.eks. fuldkornsris, kogt efter anvisningen på pakken
Til servering : ½ bundt kruspersille
Tilbehør: 
  1. Kog risene efter pakkens anvisninger.
Kylling stroganoff:
  1. Skær kyllingebrystfilet og bacon i tern.
  2. Pil rødløgene, og skær dem i tynde både.
  3. Rens champignonerne, og skær dem i halve.
  4. Steg baconen let sprød i en gryde med olie.
  5. Tilsæt kylling, og brun det.
  6. Tilsæt rødløg og champignoner, og steg videre i 2 minutter.
  7. Krydr med paprika og timian, og steg i yderligere 1 minut.
  8. Hæld sennep, bouillon og fløde i gryden, rør rundt.
  9. Skru ned, og lad retten småkoge under låg i 15 minutter.
  10. ør cremefraiche i saucen, og smag til med sukker, salt og peber.
Servering:
  1. Skyl og hak persillen.
  2. Servér kylling stroganoff med ris, og drys med persille.
Print denne post Print denne post

Uge 38, 2021

Mandag: 

Kylling med baconsvøb og basilikumscremeOvnbagte kartofler og blandet salat

Tirsdag: 

Pizza maragrita, Pizza/foccacia med peperoni og gnavegrønt

Onsdag: Spise hos farmor

Prøv Tikka Chicken Masala

Torsdag:

Halloumi-burger med avocado og æg

Fredag: Hos faster

Chili Con Carne (på rest-steg)

Lørdag: 

Farmors Millionbøf

Søndag: Grille hos morfar

Kalveculotte og diverse pølser på grill, med pølsebrød, blandet salat og Kold kartoffelsalat II

Uge 37, 2021

Mandag: 

Kylling med kartoffelfad og kålsalat

Tirsdag: 

Lasagne med blandet salat og flutes igen igen :), men man kunne også lave Lakselasagne med landbrød

Onsdag: Pølsemix 🙂 lav i stedet 

Grille spareribs og pølser med Kold Kartoffelsalat

Torsdag:

Japanese Beef Curry med ris og ichimi togarashi, samt små forårsruller og samosaer

Fredag: Sushi på Ichiban – lav f.eks.

Wokret med kalv, kokosmælk og karrypasta

Lørdag: til fødselsdag hos onkel Ole

Boeuf Bourguignon med kartoffelmos

Søndag: 

Sommersalat med laksespyd og mormordressing