1 rødløg, 2 spsk. olivenolie, 7 dl færdiglavet tomatsauce, 1 knsp. salt, én kvart frisk finthakket rød chili, ca. 12 friske basilikumsblade, 1 kg gnocchi, 250 g frisk mozzarella, 100 g Parmesan
- Hak rødløget fint
- Svits rødløg i olivenolie
- Når rødløget er blevet gyldent, tilsæt da tomatsauce og krydr med salt og den finthakkede chili
- Lad saucen simre i ca. 20-25 minutter. så den tykner lidt
- Tilsæt friske basilikumblade, og lad saucen simre i 5 minutter mere
- Tag saucen herefter af varmen
- Kog gnocchien som beskrevet på pakken (Gnocchierne er færdigkogte, når de flyder op til overfladen)
- Tag gnocchierne op med en hulske
- Hæld tomatsaucen i et ildfast fad, og bland gnocchierne deri
- Skær mozzarella i store tern, og fordel over gnocchierne
- Drys reven parmesan henover, og gratinér i ovnen i 5 min. ved grillfunktion
- Retten er færdig, når parmesanosten er blevet gylden
- Servér med friske basilikumblade ovenpå.