Uge 14, 2018

Mandag: 2. Påskedag:

Farmors millionbøf (grydebøf) med spaghetti og broccoli

Tirsdag: Valdemar starter i førskole

Pizza fra Pronto men lav f.eks. Frikadeller med Kold Kartoffelsalat og dertil en blandet grøn salat,Baguettes og Hjemmerørt Hvidløgssmør

Onsdag:

Frikadellesandwiches med grøntsagsstave

Torsdag: Vi fortsætter med at tømme fryseren for færdigretter 🙂

Kylling i karry med ristaffel og Sennepskoteletter 

Fredag: Gæster eller ud til venner

Farseret cypriotrisk kylling med pandestegte asparges, stilk-tomater og kålsalat

Lørdag:

Grille spareribs og barbecuemarineret mørbrad med coleslaw og halve bagte kartofler.

Søndag:

Vi gentager lørdagens menu men lav i stedet Laksepakker med tomat/spinat og hele små ovnstegte kartofler