Mandag: 2. Påskedag:
Farmors millionbøf (grydebøf) med spaghetti og broccoli
Tirsdag: Valdemar starter i førskole
Pizza fra Pronto men lav f.eks. Frikadeller med Kold Kartoffelsalat og dertil en blandet grøn salat,Baguettes og Hjemmerørt Hvidløgssmør
Onsdag:
Frikadellesandwiches med grøntsagsstave
Torsdag: Vi fortsætter med at tømme fryseren for færdigretter 🙂
Kylling i karry med ristaffel og Sennepskoteletter
Fredag: Gæster eller ud til venner
Farseret cypriotrisk kylling med pandestegte asparges, stilk-tomater og kålsalat
Lørdag:
Grille spareribs og barbecuemarineret mørbrad med coleslaw og halve bagte kartofler.
Søndag:
Vi gentager lørdagens menu men lav i stedet Laksepakker med tomat/spinat og hele små ovnstegte kartofler