Laksepakker: 4 laksefileter (a ca. 150 g),200 g rensede, grofthakkede babyspinatblade,300 g cherrytomater i halve,2 små fed hvidløg i tynde skiver, 100 g oliven, 25 g smør, ½ dl friskpresset citronsaft, 1¼ tsk groft salt, friskkværnet peber
Ovnstegte kartofler: 800 g små nye kartofler, 2 spsk olie, salt og peber
Laksepakker:
- Lav 4 stykker alufolie ca. 45 cm lange.
- Læg et stykke laks på midten af hvert stykke.
- Fordel herpå spinat, tomat, hvidløg og oliven. Kom herpå smør, citronsaft, salt og peber.
- Fold alufolien godt sammen om fisk og fyld – sørg for at pakkerne er godt lukkede og prik derefter et par huller i toppen af pakkerne.
- Stil pakkerne i en lille bradepande og bag dem midt i ovnen. á 20 min. ved 200°.
Ovnstegte kartofler:
- Vask kartoflerne og tør dem af.
- Vend kartoflerne i olie, salt og peber og læg dem i et ildfast fad. Bag dem i 20-25 min. ved 200°.