Uge 22, 2020

Mandag:  Alexanders fødselsdag og drengene fra Ringsted på besøg

Peber stegt oksemørbrad i SousVide med bearnaisesauce, Vhiskeysauce, salt&peber strips kartofler, bl grøn salat og slaw

Tirsdag: 

Indianstyle kødboller i hot curry

Onsdag: 

Nudel salat med marinerede strimler af oksemørbrad , soya, ingefær, chili og grønt

Torsdag: 

Børnefavorit , garneret med en masse grønt

Fredag:   Die Herren i Odsherred, kebabrulle på vejen….lav 

Bagt laks med asparges og urtecreme

Lørdag: 

Gnocchi med smør og frisk salvie

Søndag: Pinsetur med Farmor og faster & co – ingen aftensmad, da vi spiser frokost over mange timer, men man kunne lave

Frikadellesandwiches med grøntsagsstave

Uge 21, 2020

Mandag:  

Sesampaneret laks med nudler og div grønt

Tirsdag: 

Pitabrød med cremefraichedressing, kyllinge/okse kebab og grønt

Onsdag: 

Lasagne med blandet salat

Torsdag: Store Bededag og min fødselsdag – besøg af faster og Co

Club Sandwich med parmaskinke (Ret 2)

Fredag:    – besøg af et par venner

Club Sandwich med parmaskinke (Ret 2)

Lørdag:  – besøg af et par venner

Burgers med paneret kyllingefilet, hjemmerørt chilimayo og grønt – dertil krydrede kartoffelbåde i ovn

Søndag: Besøg af alle “bedsterne”

Kalkunsteg svøbt i parmaskinke med purløgscreme, salt&peber strips kartofler, sommerslaw og en blandet grøn salat

 

Uge 19, 2020

Mandag:  

Grove snegle med kylling, pesto og ost

Tirsdag: 

Tarteletter med Kylling i asparges / tacos til de kræsne drenge

Onsdag: 

Pasta med pesto og røget laks, dertil tomatsalat

Torsdag:  Store Bededag

Gryderet med kalv, champignon, timian, tomatpuré og porter og så skal vi jo hygge med ungerne med Hjemmebagte Hveder med smør til aften

Fredag:  mad med faster og co . lav 

Perlebygotto med asparges

Lørdag: 

Chili con Carne med kylling

Søndag: Vi griller med morfar men prøv

Vegetarisk curry med halloumi og ovnristet blomkål