2,5 dl lunkent vand, 20 g gær, 2 mellemstore gulerødder, 1 tsk fint salt, 1 spsk olivenolie, 200 g hvid hvedemel (eller andet fuldkorns-mel), 220 g hvedemel, 150 g pesto (købt eller hjemmelavet), 2 stegte kyllingebryster, 100 g revet ost, friskkværnet peber
- Røre gæren ud i vandet. Brug gerne en røremaskine
- Skræl og riv gulerødderne groft og kom det i røremaskinen sammen med olie og salt.
- Tilsæt begge mel lidt ad gangen og ælt dejen i 10 minutter ved mellemste hastighed.
- Stil dejen til hævning et lunt sted i 45 minutter med et opvredet viskestykke over.
- Rul dejen ud til et rektangel på ca 3 mm tykkelse.
- Skær de stegte kyllingebryster i små tern.
- Smør dejen med pesto og drys med kylling, revet ost og et drys salt og friskkværnet peber.
- Rul dejen sammen til en roulade på den lange led og skær den i 12-14 stykker.
- Sæt dem på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve under et opvredet viskestykke i 30 minutter.
- Bag dem ved 175 grader i cirka 15 minutter.