Uge 4, 2018

Mandag:

Hverdagsrisotto med spejlæg

Tirsdag:

Børnefavorit + masser af grønt

Onsdag:

Roastbeef med rösti, bearnaise og ærter

Torsdag:

Chicken tikka Masala med Naan, ris og Raita

Fredag: 

Frisk pasta med parmesan, parmaskinke og tomatpesto

Lørdag:

Kold mad/ rest fra fredag

Søndag:

Legeret aspargessuppe med kødboller og flutes

Uge 3, 2018

Mandag:

Chili con Carne (Ret 1)

Tirsdag:

Quesadillas med grov Guacamole (Ret 2)

Onsdag:

Krydret gulerodssuppe med bacon, creme fraiche, mandler, brød og brøndkarse (SB 1/18)

Torsdag:

Pasta bolognese med revet ost og blandet salat

Fredag: 

Helstegt kylling i stegepose med ovnkartofler og græn salat med mormordressing

Lørdag:

Glaseret skinke med flødekartofler, grøn salat og flutes

Søndag: Victortias 16 års fødselsdag Brunch for familie og venner

Kærnemælkspandekager med ahornsirup

frugtsalat

Græsk yoghurt med hjemmelavet crusli og akaciehonning

Mormors boller/grovbrød/rugbrød

Ostefad

Charcuteri

røræg med brunchpølser og bacon

Aftensmaden nydes på Det Røde Pakhus / Peperochino

 

Uge 2, 2018

Mandag: Alexander til Robotteknologi

Indisk kylling med bagt blomkål, ris og naan

Tirsdag:

Lasagne med blandet salat og flutes

Onsdag: Japansk

Grovhakket medister med bådkartofler og stuvet blomkål

Torsdag: Klaver og Tegning for Victoria

Båndpasta med butternutsquash, rosmarin og godt brød

Fredag: Spise hos Morfar

Prøv Forloren hare med hvide kartofler, Menu-chips, sødt og surt

Lørdag: Til Aksels fødselsdag

Prøv Laks med rosmarinkartofler

Søndag:

Svinekød i Soyasauce