Karrykylling: 500 g kartofler, 3 gulerødder, 1 løg, 2 spsk. olie, 2 tsk. karry, 2 dl boullion, 1 ds. light kokosmælk, 2 spsk mel, 500 g kyllingefilet, 2 spsk citron- eller limesaft, 1 spsk sukker, 2 spsk soya, 1 spsk friskrevet ingefær, salt, peber.
Pynt: frisk koriander
Ris: naturris kogt efter anvisningerne på pakken
Karrykylling:
- Skrub eller skræl kartoflerne og skær dem i store tern.
- Skræl og skær gulerødderne i skiver og hak løget.
- Svits kartofler, gulerødder og løg i olien i ca. 2 minutter. Tag grønsagerne op.
- Tilsæt karry og svits kort.
- Brun kyllingeternene i karryen. tilsæt citronsaft, sukker, soya og ingefær og svits et minuts tid.
- Tilsæt boullion og kog op.
- Ryst kokosmælk og mel godt sammen og hæld det i retten under omrøring.
- Lad retten koge til kartoflerne er møre. krydr med salt og peber efter smag