Uge 4, 2020

Mandag:  Take-out. MexicoKing – prøv

Mexikansk Tortilladag

Tirsdag:  Victoria bliver 18 år …….restaurant Ichiban – sushi i lange baner – men lav i stedet 

Club Sandwiches

Onsdag: 

Sesampaneret laks med broccoli, hollandaise og ovnkartofler

Torsdag: Spise hos farmor – hun larde

Kylling i gryde med skilt sauce

Fredag:  

Ciabattaboller med skinke/kyllingebryst, sennep og cheddarost

Lørdag: Familiefødselsdag for Victoria 

Tunmousse i portionsglas, grøntsagsstave med dip, saltstænger

Landgangsbrød 🙂

Citronfromage

Bedstefars skæg

Søndag: Rester af lørdagens menu – men prøv

Sennepskoteletter med små lækre (nye) kartofler

 

Uge 3, 2020

Mandag:  

Pitabrød med falafler, cremefraichedressing og grønt

Tirsdag: 

Lasagne med blandet salat og flutes (+ en model med kyllingefars)

Onsdag: 

Calzone med skinke ost, champignoner og tomat

Torsdag: 

Risengrød med kanelsukker og smørklat – dertil KB juleøl og rød saft

Fredag:  

Børnefavorit , garneret med en masse grønt

Lørdag: 

Gnocchi med Mozzarella

Søndag: Take-out Crazy Crispy Chicken – men lav for eksempel

Kylling med blomkålssalat

 

Uge 1, 2020

Mandag:  

Tirsdag:  Nytårsaften

Blinis med cremefraiche, rødløg, røget laks og dild

Oksemørbrad i ovn med  Whiskeysauce,  spelt/gulerodssalat og Rõsti

Browniebund med hindbærparfait

Kransekage og champagne

Onsdag: Rester fra Nytårsaften og lidt ekstra

Skinke med flødekartofler og dampet broccoli

Oksemørbrad i ovn med  Whiskeysauce,  spelt/gulerodssalat og Rõsti

Torsdag: 

Skinke med flødekartofler og dampet broccoli

Fredag:  

Tortelini med tomatsauce 

Lørdag: 

Andesteg med all the trimmings

Søndag:

Flæskestegssandwiches