2 spsk vindruekerneolie, 1½ dl majskorn, 4 dl sukker, 125 g smør, 1 spsk flagesalt, 300 g blandede nødder
- Varm olien op i en tykbundet gryde, og tilsæt majskornene.
- Læg låget på, pop majskornene, og sæt dem til side.
- Varm sukkeret op i en stor gryde , og lad det smelte ved middel varme. Rør ikke i sukkeret, mens det smelter,, men ryst evt. gryden, så sukkeret smelter ensartet.
- Når sukkeret er smeltet, og det har farve som rav, tilsættes smør og salt.
- Rør forsigtigt med en træske, til karamellen har optaget smørret.
- Tilsæt nødderne, og rør rundt, til de er helt dækket af karamel.
- Tilsæt popcornene ad 3 omgange, og rør, indtil alle popcorn er dækket af et tyndt lag lkaramel.
- Fordel popcornene på et bagepapir, pensl med lidt vindruekerne-olie, og lad den køle helt af.
- Bræk popcornene fra hinanden inden servering,