Uge 26, 2021

Mandag: 

Ristede hotdogs

Tirsdag: 

Paneret fiskefilet med rugbrød med remoulade og citron

Onsdag: 

Pasta Bolognese med revet ost og blandet salat / Vegetarisk Bolognese

Torsdag:

Grille ostepølser og Karrypølser og dertil  Kold Kartoffelsalat

Fredag: Vi pakker til sommerferie i mormors “Skålbo” sommerhus på Marielyst – så take-away  (Pizza fra Pronto)

men lav:  Hjemmelavet pizza med løg og artiskok

Lørdag: 

Pasta Carbonara med en blandet grøn salat

Søndag: 

Kylling med baconsvøb og basilikumscremeOvnbagte kartofler og blandet salat

Uge 25, 2021

Mandag: 

Butterchicken  med Naan, ris, raita og salat

Tirsdag: 

Wienersnitzler med brasede kartofler, skysauce, franske ærter og “dreng”

Onsdag: Sct. Hans aften hos morfar

lav f.eks. Filetto di maiale ripieno (Fyldt mørbrad)Ovnbagte kartoflerog Grove baguettes…..og dertil en grøn salat

Torsdag: Farmor byder på dejlig

Kylling i gryde med skilt sauce

Fredag: 

Chiligryde med rissalat

Lørdag: Til Mallens fødselsdag  meg kaffe og kage og lækker aftensmad men prøv i stedet for 

Forloren hare med hvide og franske kartofler samt sødt og surt

Søndag: 

Stegte ris