Kylling i baconsvøb

Kylling i baconsvøb med basilikumscreme

Kylling: 600 g kyllingebryst, 300g sliced bacon (den GrønneSlagter), 1 tsk. salt, friskkværnet sort peber, 1 spsk. smør

Basilikumscreme: 200 g friskost (Philadelphia extra light, 1/2 dl cremefraiche 18%, 1 potte basilikum. 1/4 dl hakket purløg, 1 fed hvidløg, 1/2 tsk. salt

Tilbehør: Ovnbagte kartofler og en blandet salat

Basilikumscreme:

  1. Blend alle ingredienser til cremen med stavblender.
  2. Opbevares koldt indtil servering.

Kylling:

  1. Skær hvert kyllingebryst i 2 dele på langs.
  2. Krydr med salt og peber, og pak en skive bacon om hvert stykke.
  3. Steg kyllingen i smørret på alle sider ca. 8 min.
  4. Server kyllingen med basilikumcreme, kartoffelbåde og salat.

Print denne post Print denne post