Uge 9, 2020

Mandag:  

Tikka Chicken Masala med ris, naan og raita

Tirsdag: 

Andebryster med Broccolisalat og Små bagte kartofler med urter

Onsdag: 

Hverdags-stjerneskud

Torsdag: alene med  alle 3 børn…. det blev Restauant Den Gyldne Måge – men lav 

Sandwich med skinke og tomatpesto

Fredag: Alle børnene er ude……

Take-out Pizza og øl  . lav selv  Hjemmelavet pizza med løg og artiskok

Lørdag: Til 40 års fødselsdag så vi skal spise lækker mad, lav for eksempel

Sprøde tortillasandwich med laks

Søndag: I Kbh til rejsemesse og frokost på Stacy´s Diner i Køge . Det bliver nem aftensmad

Andre kan lave Oksefrikadeller med lækker bulgursalat

Sød kartoffelcurry med kikærter

2 løg, 1 frisk grøn chili, 3 fed hvidløg, 3 cm revet frisk ingefær, 500 g søde kartofler, olivenolie til stegning, 2 spsk garam masala-pasta, 1 ds flåede hakkede omater, 1 ds kokosmælk, 1 ds kikærter, salt og friskkværnet peber, edike

Tilbehør: 2 dl yoghurt naturel 3,5%, 2 spsk finthakket frisk mynte, 2 spsk finthakket frisk koriander, 2 Naanbrød

  1. Pil løgene, og skær dem i grove ringe.
  2. Rens chili, og skær den i tynde ringe
  3. pil hvidløg og rive det sammen med ingefær
  4. skrub eller skræl de søde kartofler og skær dem i grove stykker
  5. Svits løgene i en smule olie, tilsæ chili, hvidløg og ingefær, og steg det sammen i ca. 2 minutter.
  6. Rør garam masala-pasta i, og steg til det begynder at afgive duft.
  7. Tilsæt søde kartofler og flåede tomater, og lad det simre  i 10 minutter.
  8. Hæld kokosmælk og drænede kikærter i, og lad det simre i yderligere 10 minutter
  9. Smag til med salt , friskkværnet peber og en smule eddike

Til servering: Rør yoghurt med finthakket mynte og koriander. Krydr med salt og peber, og server til curryen sammen med de lunede Naanbrød

Print denne post Print denne post