Frittata med laks

2 spsk olie, 3-4 skiver grofthakket røget laks eller tilsvarende g varmrøget laks, 3 snittede forårsløg, 5 æg, 3/4 dl mælk, 1 lille bundt finthakket dild, 50 g revet ost,  salt og friskkværnet peber.

  1. Kom olie på en pande og tilsæt laks og forårsløg.
  2. Pisk æggene sammen med mælk, dild og ost.
  3. Krydr med salt og friskkværnet peber.
  4. Hæld æggemassen på panden og lad den stivne ved mellem til svag varme
  5. Stil den næsten færdige frittata i ovnen til sidst.
  6. Tag frittataen ud, når æggemassen er stivnet.
  7. Afkøl og skær frittataen i mindre stykker inden servering.
Print denne post Print denne post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simpelt spørgsmål ?? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.