Og jord under neglene har vi fået!

ja man får nogle gange hvad man beder om…….og jord under neglene er hermed opnået og det er faktisk lige så fedt som jeg håbede på.

KolonihaveVi har haft travlt de første 14 dage efter vi er blevet indehavere af den lettere misligeholdte kolonihave ….. og der er lang vej igen, men man kan sagtens se, at vi har været derude ofte. Græsset er blevet slået og der kom faktisk en lille terasse frem ved drivhuset under det hårde arbejde. Desuden er hækken blevet klippet

Ca. halvdelen af den noget tilgroede urtehave er nu prøvet tilsået med turbogræs, men det er usikkert om det overhovedet kommer, da solen skinner hele tiden, og græs skal jo have en del fugt for at kunne spire og sådan.

Der står jo kun et ældre drivhus på grunden og vi har netop sendt ansøgning til kommunen om byggetilladelse til et skur, så vi slipper for at slæbe alting med frem og tilbage hver gang vi er derude.

Velkommen til rodebutikken

Jeg har længe gået og puslet med tanken om at anskaffe en kolonihave, så vi kunne få lidt frisk luft og jord under neglene. Da jeg endelig fik forelagt min ide for manden i mit liv, gik det stærkt, så nu godt  6 uger efter har vi nu lejet en kolonihavegrund med potentiale.

Kolonihave

Haven er dog noget af en rodebutik. Knæhøjt græs (ikke karse), skvalderkål og en helt speciel sort af træer hvis nedfaldende frugter ligner tomme øldåser. Kolonihaven er på hele 400 kvadratmeter og uden hus.

Min kære mand er allerede gået amok i diverse butikker og har købt alt, hvad vi skal bruge, og hvis jeg kender ham ret sikkert også lige så meget, vi ikke skal bruge.

Jeg har benyttet lejligheden til at oprette to nye kategorier som hedder Kolonihave samt Havetips. Der kommer nok til at stå mest på den førstnævnte til at starte med.