Uge 14, 2020

Mandag:  

Take-away fra Kirk&Jensen : Stegt kylling danoise med agurkesalat, rabarberkompot, kartofler, sows og mormorsalat

Tirsdag: 

Børnefavorit , garneret med en masse grønt

Onsdag: 

Indianstyle kødboller i hot curry

Torsdag: 

Risengrød med kanelsukker og smørklat

Fredag:   

Chili con Carne med revet kylling og bønner

Lørdag: 

Veggieburgers og kartoffelwedges med aioli

Søndag:

Oksemørbrad i SousVidem ed pebersauce, røsti og  blomkålssalat

Uge 12, 2020

Corona/Covid-19 er over os og det kan udfordre madplanen noget. Vi har besluttet, 1-2 gange ugentligt, at støtte nogle af vores gode catere lokalt, som med denne pandemi er truet på deres eksistensgrundlag. Så der er takeout på menuen de næste mange uger, til vi igen kan færdes og mødes frit <3

Mandag:  

Pizza og durumruller fra Ekspress Pizza i Næstved

lav f.eks. selv  Frittata med laks

Tirsdag: 

Butterchicken  med Naan, ris, raita og salat

Onsdag: 

Meatball subs (opskrift følger

Torsdag: 

Stegte risnudler med tigerrejer

Fredag:   

Byg selv burger fra Hr og Fru Kok

prøv selv at lave Kalkunpande med ristaffel

Lørdag: 

Calzone med skinke ost, champignoner og tomat

Søndag:

Pastasalat med karrydressing, bacon og peberfrugt/agurk

Uge 11, 2020

Mandag:  

Tarteletter med Kylling i asparges

Tirsdag: 

Farmors Millionbøf

Onsdag: Farmor byder på dejlig mad – men lav i stedet

Krydret lakseside med avocado-tomatsalsa

Torsdag: 

Spicy kikærtesuppe med Quesadillas

Fredag: DisneySjov og hygge ved faster og Co – prøv

Kylling i sennepssauce

Lørdag: 

Oksekebab i pitabrød med salat, snittet grønt og cremefraichedressing

Søndag:

Kalkunsticks lavet på kyllingeinderfilet , og dertil bådkartofler og coleslaw 

Uge 10, 2020

Mandag:  Morfar giver lækker pizza – prøv

Hjemmelavet pizza med løg og artiskok

Tirsdag: 

Tortillas/tacoskaller med oksekødsfyld og hurtig guacamole , dog med kylling/fajitas

Onsdag: Rester af tirsdagens Tortillas, lav  stedet for 

Sød kartoffelcurry med kikærter

Torsdag: 

Gnocchi med Mozzarella

Fredag: 

Sliders

Lørdag: 

Entrecôte med kartofler i ovn, bearnaise og blandet grøn salat

Søndag:

Hverdagsrisotto med spejlæg /  Risengrød med kanelsukker og smørklat