4 personer
1 æg, ½ dl letmælk, ½ tsk. sennep (alm stærk sennep), salt og peber, 4-5 dl knuste cornflakes, 400 g kalkunbryst skåret i strimler, 2-3 spsk. smeltet smør
- Pisk æg, mælk og sennep sammen i en skål, og krydr med salt og peber.
- Læg de knuste cornflakes i en stor dyb tallerken.
- Dyp kalkunstrimlerne i æggeblandingen, og rul dem derefter i de knuste cornflakes.
- Læg kalkunstrimlerne på bagepapir på en bradepande.
- Smelt smørret, og dryp eller pensl det over de panerede kalkunstrimler.
- Sæt bradepanden ind midt i ovnen ved 200 grader, og lad dem bage i 20 minutter.
Kalkunsticks kan serveres med ovnbagte kartofler og coleslaw, eller pommes frites og en grøn salat.
Af dips kan foreslås sød chilisauce, ketchup, en god barbecuesauce, karrydip eller lignende
