Kalkunsticks

Kalkunsticks

4 personer

1 æg, ½ dl letmælk, ½ tsk. sennep (alm stærk sennep), salt og peber, 4-5 dl knuste cornflakes, 400 g kalkunbryst skåret i strimler, 2-3 spsk. smeltet smør

  1. Pisk æg, mælk og sennep sammen i en skål, og krydr med salt og peber.
  2. Læg de knuste cornflakes i en stor dyb tallerken.
  3. Dyp kalkunstrimlerne i æggeblandingen, og rul dem derefter i de knuste cornflakes.
  4. Læg kalkunstrimlerne på bagepapir på en bradepande.
  5. Smelt smørret, og dryp eller pensl det over de panerede kalkunstrimler.
  6. Sæt bradepanden ind midt i ovnen ved 200 grader, og lad dem bage i 20 minutter.

Kalkunsticks kan serveres med ovnbagte kartofler og coleslaw, eller pommes frites og en grøn salat.

Af dips kan foreslås sød chilisauce, ketchup, en god barbecuesauce, karrydip eller lignende

Print denne post Print denne post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simpelt spørgsmål ?? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.