4 personer
1 æg, ½ dl letmælk, ½ tsk. sennep (alm stærk sennep), salt og peber, 4-5 dl knuste cornflakes, 400 g kalkunbryst skåret i strimler, 2-3 spsk. smeltet smør
- Pisk æg, mælk og sennep sammen i en skål, og krydr med salt og peber.
- Læg de knuste cornflakes i en stor dyb tallerken.
- Dyp kalkunstrimlerne i æggeblandingen, og rul dem derefter i de knuste cornflakes.
- Læg kalkunstrimlerne på bagepapir på en bradepande.
- Smelt smørret, og dryp eller pensl det over de panerede kalkunstrimler.
- Sæt bradepanden ind midt i ovnen ved 200 grader, og lad dem bage i 20 minutter.
Kalkunsticks kan serveres med ovnbagte kartofler og coleslaw, eller pommes frites og en grøn salat.
Af dips kan foreslås sød chilisauce, ketchup, en god barbecuesauce, karrydip eller lignende
Print denne post