Sprøde tortillasandwich med laks

Spidsskålssalat: 1 lille spidskål, 1 tsk salt, 1 tsk sukker, 2 spsk olivenolie, 1 spsk vineddike, 2 tsk sennep, 1 tsk flydende honning

Øvrigt tilbehør: ½ bundt grønne asparges, 1 agurk, 1 lille potte basilikum, ca. 400 g varmrøget laks, 4 fuldkornstortillas, 100 g revet ost

Spidskålssalat:

  1. Fjern de yderste blade og stokken fra kålen
  2. Drys med salt og sukker og kram den godt
  3. Rør olie med eddike, sennep og honning og vend dressingen i kålsalaten

Forbered grønsagerne:

  1. Knæk den nederste træede del af aspargesene og damp dem i 2 minutter i letsaltet vand
  2. Afkøl og afdryp aspargesene, før de skære i snitter
  3. Skør agurken i små tern
  4. Hak basilikum
  5. Vend basilikum, asparges og agurk sammen

Laks:

  1. Fjern skindet fra laksen og del den i flager

Forbered tortillas:

  1. Fordel tortillaerne på bageplader med bagepapir.
  2. Drys med ost og lun dem i ovnen ved 175 grader i ca.8 minutter til osten lige netop er smeltet
  3. Fordel spidskålssalat og laks på den ene halvdel af tortillaerne fold dem sammen
  4. Skær tortillaerne over og server
Print denne post Print denne post