Spidsskålssalat: 1 lille spidskål, 1 tsk salt, 1 tsk sukker, 2 spsk olivenolie, 1 spsk vineddike, 2 tsk sennep, 1 tsk flydende honning
Øvrigt tilbehør: ½ bundt grønne asparges, 1 agurk, 1 lille potte basilikum, ca. 400 g varmrøget laks, 4 fuldkornstortillas, 100 g revet ost
Spidskålssalat:
- Fjern de yderste blade og stokken fra kålen
- Drys med salt og sukker og kram den godt
- Rør olie med eddike, sennep og honning og vend dressingen i kålsalaten
Forbered grønsagerne:
- Knæk den nederste træede del af aspargesene og damp dem i 2 minutter i letsaltet vand
- Afkøl og afdryp aspargesene, før de skære i snitter
- Skør agurken i små tern
- Hak basilikum
- Vend basilikum, asparges og agurk sammen
Laks:
- Fjern skindet fra laksen og del den i flager
Forbered tortillas:
- Fordel tortillaerne på bageplader med bagepapir.
- Drys med ost og lun dem i ovnen ved 175 grader i ca.8 minutter til osten lige netop er smeltet
- Fordel spidskålssalat og laks på den ene halvdel af tortillaerne fold dem sammen
- Skær tortillaerne over og server