AV…

Har i dag fået fjernet en visdomstand efter 1 uges ulidelige smerter…og det gør jo så stadigvæk ondt…nu er det bare i såret 🙂

Håber snart at jeg igen skal spise almindelig mad, undvære fast smertestillende og ikke mindst sove om natten.

Tunge skyer over min Kalender

MobileMe_rain

Så blev det søndag og dagen hvor min kære husbond landede igen efter en lidt hektisk lørdag, hvor han var helt oppe i skyen. Det være sig ” skyen” med alt mit kalenderdata også kaldet MobileMe!

MobileMe er stedet, hvor jeg har alle mine kontakter og al min kalenderinformation.

Målet var vist nok at få min kalender over på hans telefon, så han kunne tage hensyn til alle mine planer 🙂 hvilket jo er prisværdigt. Og hvilken pris….for at det skal kunne lade sig gøre skal man stable følgende på benene: En Ny virtuel PC på serveren i kælderen, Google-kontoer, MobileMe synkronisering og Outlook 2007. [27/9-2009; Jesper R] Altsammen lød meget let og ligetil, og det var også Jespers umiddelbare betragtning, men det blev tilsyneladende meget, meget svært når man når til MobileMe synkroniseringen.

Til dagligt har jeg virkelig ingen problemer. Jeg opretter flittigt (meget flittigt endda) tider/aftaler/emails på både min iPhone og på webbet … og alt bliver styret i fineste orden af MobileMe. MEN … Det spiller bare ikke med min Mac, i hvert tilfælde ikke hvad kalender (iCal) angår.

Ovenstående har vist nok testet min kære husbonds i forvejen noget anstrengte forhold til Apple og specielt deres support. Løsningen, han er kommet frem til, er at al mit kalenderdata skal slettes og der skal startes forfra i iCal. Umiddelbart virker dette som noget han egenhændigt har fundet på, fordi han ikke gider at rode med det mere, men det er ikke tilfældet… Det komme faktisk direkte fra Apple’s egne support. FANTASTISK.

Konklusion … ja jeg ved det ikke rigtigt, måske må jeg bare i gang på tastaturet og overføre 2 års kalenderposter…men det er jo ikke det fedeste at bruge sin tid på. Nå der er lidt at løbe på endnu/et lille halmstrå at klamre sig til. Jeg håber lidt på ,at Apples support fyre kan hjælpe mig med at få mit kalenderdata ud som noget “de Vise” kalder kommaseparerede filer, og at det så kan klare synkroniseringsproblemerne…

Familietur til morfars arbejde

Lørdag kl. 11-16.30 tog vi ud på morfars arbejde, Novenco, til indvielse af en fantastisk maskine der skulle være noget af det fremmeste, når det handler om lige den slags maskiner…leveret fra Finland til mange mange millioner kr. Dagen var pakket med familievenlige aktiviteter og selvom vi var 900 mennesker, lykkedes det os at fordele os fint, så der var ikke kø nogle steder.

Der var skattejagt rundt på hele fabrikkens område, vi fandt alle 6 poster og børnene fik en lille præmie med hjem….lavet på den nye maskine.

Maden var fra Lundby-Slagteren og blev lavet på store grille, rigtig lækkert

Så var der rundvisning på hele fabrikken, hvor morfar selvfølgelig var alletiders guide

Ungerne legede i hoppeborg og kæmpe rutsjebane – Fedt -syntes børnene især, og vi voksne tog et lille hvil

Tur med Brandvæsnets redningslift – 32 meter op – Vi kune se rigtig langt, både vores lejlighed og mormor og morfars hus i Appednæs, sygehuset og Jacobs Havn, samt langt ud over fjorden og resten af Ydernæs

En Magikeren var forbi og optrådte, det var et fint show, men mine trætte unger forstod ikke det hele…..meget med tal og tankeoverføring tvillinger imellem og sådanne noget … og så ventede de meget spændte på SKUMMET

Brandvæsnet lagde skum ud da arrangementet sluttede….og det var fantastisk, alle børnene var ellevilde. Simpelthen en kanon afslutning på en utrolig god dag.

Uge 40, 2009

604345_old_recipe_card.jpg

Mandag: Victoria til Musikværksted, Husbonden i Valby

Kold mad (æg med rejer, og lun leverpostej)

Tirsdag: Victoria til Dans, Husbonden i Valby

Clubsandwiches

Onsdag: Alexander til fodbold og Husbonden til teori, og så byder farmor og farfar på aftensmad, men lav f.eks.

Svensk pølseret

Torsdag: mig til noget træning

Pasta Carbonara med ciabatta

Fredag: Flytte for faster hele dagen, så nem mad

Grille Karrypølser med Kold Kartoffelsalat

Lørdag: flytte for faster hele dagen, og hun giver også aftensmaden men prøv

Risret a´la Jambalaya

Søndag:

Kylling i karry med ristaffel

Jeg er ved at blive gammel…

I går og i dag har min store dygtige datter selv gået hele vejen til skole (ad en sikker skolevej, selvfølgelig). Det er da for vildt, så hurtigt tiden den går.

Victoria går selv i skole

Man kan jo ikke lade være med at tænke, at med sådanne en stor pige, kan det kraftigt indikeres, at jeg er ved at blive gammel…Neeej, jeg blev jo kun 29 år i år, og sidste år, og året før !!

Uge 39, 2009

604345_old_recipe_card.jpg

Mandag: Victoria til musikværksted og lidt opsamling af al den afklippede hæk

Rest af søndagens skinke med pastasalat, lavet som Pastasalat med sprød parmaskinke dog uden parmaskinken

Tirsdag: Victoria til dans, sårsymposium i Herlev og førældremøde i 1.C, hvortil jeg lige skal bage en kage

Hjemmelavet pizza (hurtigmodellen med færdig dej og tomatsauce, skinke eller kylling, peperoni, ananas, et godt drys karry og revet ost) og derudover et fad med grønsagsstave

Onsdag: Alexander til fodbold og Jesper til teori

Kold mad ( lune fiskefileter og lun leverpostej dertil)

Torsdag: Mig til mave-rygtræning

Frikadeller, kartofler og Stuvet blomkål

Fredag: en dejlig fridag og Filmaften uden børn denne gang (Flag of our Fathers og Letters from Iwo Jima)

Hverdagsrisotto med spejlæg, Baguettes med Hjemmerørt Hvidløgssmør, og nok en blandet grøn salat

Et par af gæsterne medbringer nybagte Brownies og måske is til dessert

Lørdag: Hente børn hos farmor og ellers hygge med at holde 1 års fødselsdag for børnenes Build-a-Bears (10 dage forsinket:))

Oksemedaljoner med Sprøde kartofler i baconsvøb og Hurtig Bearnaisesauce

Søndag: Victoria har en legeaftale…..vi andre skal nok en tur i i kolonihaven

Boller i karry med ris og dampet grønt

Talrækken….den er svær

Uendelig

Alexander min lille prins på 5 år er ved at finde ud af hvad tal er for en størrelse…

Alexander: “Far, jeg ved godt, hvordan det uendelige tal ser ud, det er er 1-tal med 2 nuller og et 3-tal”

Far: ” nej det er meget større end det, faktisk kan man ikke lave et sådanne tal!”

Alexander er stille et stykke tid og siger så “Nåh nej, så skal der vist et 6-tal bagefter”

Fantastisk fredag

Fredag var vi ude og spise med andre forældrepar fra Victorias klasse, vi spiste fantastisk mad på Rustik og havde nogle overordentligt hyggelige timer. Enkelte af os gik videre i byen ved 2-tiden og vendte så snuden hjemad ved 4-5 tiden….Det var en en dejlig aften…Vi takker for godt selskab.

Mine poder sov hos mormor og morfar i anledning af ovenstående og de meldte desværre allerede deres ankomst lørdag morgen kl 9.15….Det var nogle trætte forældre der tog imod de friske små. Vi “delte os” og måtte snuppe adskillige “morfædre” på skift, førend vi var rigtig friske 🙂